söndag 10 mars 2024

Skyltsöndag och hoppa på tåget

Vilken mellohelg vi har haft! Gårdagen började på en libanesisk restaurang nära Friends Arena, min man var också med, han hade utan att jag visste om det, köpt en biljett till kvällens tillställning !
Min schlagerkompis hade fixat nya boor åt oss.

Vilken fantastisk melodifestivalfinal det blev, alla nummer var så kul att se live!
BP:s skyltsöndag idag, så lite skyltar dyker upp...
Träffade en neosjuksköterska som jobbat på KS, och gillar Mello lika mycket som jag!
..och visst var Marcus & Martinus bäst ikväll, jättekul att de vann. Och ja, en låtskrivare måste vara svensk, men de som framför låten behöver inte vara från Sverige. Vet att Siw Malmqvist t.ex tävlade för Tyskland i ESC 1969.
Här kommer vinnarna!
Massor av konfetti!

 ...minsann höll sig linslusen framme, fick ett sms av sonen att de såg mej på TV!

Press-jackorna är väl som en skylt?
Mera skyltning, på väg hem från Friends Arena...
På pendeltågs-perrongen var det smockfullt med folk, skönt då att bo så nära och slippa ta pendeln hem, schlagerkompisen följde med hem och efter lite eftersnack så tog hon en taxi hem!
Med min tippning gick det väl sådär, satte i alla fall vinnaren, och en av mina favoriter som kom på 10:e plats.
Idag är det lite "post-mello-depp", tog en promenad och tänkte på allt skoj som hänt i helgen!

Åke är vår lokförare till temat "Hoppa på tåget" och idag (igår egentligen-jag är lite sen) är det ordet stolthet vi ska skriva om. Jag är stolt över mycket, framför allt mina barn!

Jag och mina stoltheter för några år sedan.




9 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Jag borde naturligtvis gå på Mello. Har ju flera skitfina boor! Som jag aldrig använder ...
Kul att du hade kul.
Lite synd om Dotter som kom sist.

BP sa...

Vilken härlig Skyltsöndag och lika härlig återblick till gårdagens Mellofinal. Spanade efter dig, men hittade dig inte. Bra med sonen som hittade sin mamma i vimlet. Ni hade ju kanoooonplatser den här gången.

Sedan tycker jag att din man är helt härlig. Att vara med, köpa biljett i hemlighet och överraska dig - vilken underbar man du har. Du förtjänar honom (och han dig):-)

Westfield Mall of Scandinavia var en av huvudsponsorerna av festivalen. Den skylten visades några gånger före, under och efter programmet på tv.

Inte visste jag att prompters (Applåder nu) fanns även för publiken i finalen. Gissar att det bara gällde för programledarens skämt... Hennes klänning var fantastiskt fin. Förresten alla hennes klänningar under deltävlingarna och finalen var otroligt snygga.

Tusen tack för denna Mello-Skyltsöndag:-) Stort tack för länken också:-)

PS. Visst kan du vara stolt över dina fina grabbar:-) DS.

Ditte sa...

Så roligt med dina skyltar och bilder från Friends. Tittade med ena ögat och på skidor med det andra. Men de jag gillade bäst vann- Kan inte begripa varför inte "folk" kan tycka att de som vann faktiskt fick flest röster. Och killarna uppträder ju mest i Sverige- Hade Sverige haft liknande så hade det inte blivit någon diskussion-
Jag gillade ju mycket Maria Sur men hade hon vunnit hade väl somliga också klagat.Eller andra som kanske inte är födda just i Sverige. Puh! Så trist med denna svenska missunnsamhet-
Förstår att ni hade en fantastisk kväll men missade dig på tv denna gång-
Och visst är det fint att vara stolt över sina barn- Absolut!
Kram!

Åke sa...

Härligt jippo du var på. Jo man förstod att du stod bland publiken, Jag tittade faktiskt på hela programmet men jag såg dig inte ;) Du har ju rätt nära också :) Värdfolket hade ställt upp en skön fåtölj med kudde och en fotpall för min fot. Jag satt där jag satt men jag missade den här David... eller heter han Danne... Fin bild på dig och dina barn, förstår att du är stolt. Trevligt att du deltar i Hoppa på Tåget och tack för länken :) Du hade dishpans för sent inlägg ;) Ja någon Bloggare måste ju sköta Mello också :)

Znogge sa...

Vilken härlig mellokväll ni fick! Kan tänka mig att det var en upplevlese att se det på plats och uppleva stämningen. Glittriga och fina var ni också och vilket härligt bidrag till en skyltsöndag!

Kram och glad måndag!

Anna i Portugal sa...

Förstår ni hade en grym kväll och vad kul att maken överraskade dig med att hänga på!

Anki sa...

Glad för din fina mellokväll!
Fin bild på dig och dina stoltheter!
Kram

Hanneles bokparadis sa...

Sverige producerar mycket bra musik 🙂

Paula sa...

Här var det festivalstämning minsann, fast det tycker jag alltid att det är hos dig, du levnadsglada festliga tjej! Mello, nä, dissar den totalt, trots att jag gillar dig! Men jag smittas av de glada fotona på tillställningen och undrar om Carina Berg kan sitta ner med den turnyren? Ja då är det bara att vänta på the grand finale! Biljetter har du förstås redan fixat liksom övernattning?? Tänk att behöva sitta hemma o titta på finalen på teve, hihi!
Kul också att din man hängde på, var det första gången?
Kram