lördag 9 mars 2024

MelFest Wknd Preparty

 

Så har mellohelgen börjat med preparty på Nalen igår, vi hade t.o.m köpt biljetter till "meet and greet", där man får träffa lite artister innan festen började. Dock var det flera "äldre" artister som varit med förr, som t.ex den underbara norska gruppen Keiino, som var med 2019, då vi såg dem i Tel Aviv.

Men några artister ska tävla i år i Malmö, blondinen uppe i högra hörnet tävlar för Polen, hon uppträdde senare under kvällen, liksom den mörka tjejen nere i mitten, hon tävlar för Danmark! Killen i blå skjorta tävlar för Litauen i år. 


Sent på natten, runt kl 01 så steg även Sanna Nielsen upp på scenen och sjöng några av hennes mellolåtar, här hör ni fantastiska "Undo" som hon tävlade med i Köpenhamn 2014. Nalen var full av folk från flera länder, vi träffade spanjorer och engelsmän, och så klart många vänner från Melodifestivalklubben. Det blev väldigt sent i natt, nu laddar jag om för finalen på Friends Arena, dit har vi gångavstånd!

Hur går det då ikväll? Om man ser på oddsen så är de norska tvillingparet klockrena vinnare, så det är mycket möjligt att vi skickar dem till ESC i Malmö. Jag har inte någon riktig favorit, gillar flera, som Jay Smith, Dotter, Jacqline, Liamoo..... men tror att Marcus och Martinus vinner.



7 kommentarer:

Znogge sa...

Kan tänka mig att det var en fantastisk kväll och en kväll helt i din smak! Även lördagen fortsätter i samma anda. Själv har jag ingen favorit i år men jag vet några som jag inte gillar. En av dem är Medina.

Önskar en härlig schlagerlördag nu!

Kram

Anonym sa...

Vilka grejer ni är ute på, du och din "mellokompis"!
Hade jag haft gångavstånd från Friends Arena, så hade jag oxå gått dit.
Tycker att det är lite synd att de norska killarna "ska" vinna. Är inte så förtjust i den låten. Men... jag brukar sällan gilla vinnare.
När man hör låtarna i radio, så gillar jag Jaqulines låt. Såg ju henne i Växjö, och reagerade att hennes framförande och klädsel var lite "slampigt". Men som sagt, låten gillar jag.
Ha det fint! Kollar förstås i kväll! Kram//Anna-Lena

Guldkryckan sa...

Vi laddar väl inte så mycket här men vi ska allt kika på detta ikväll, blir väl lite glass till kaffet där.

Må bästa deltagare vinna. 🙏

BP sa...

Anna-Lena var då inte nådig med sin kommentar;-)
Tycker att du och din schlagerkompis är helt suveräna. Jag menar du kom hem från Järvsö i torsdags, gick på preparty igår och kollar finalen på plats. Du och din kompis är helt underbara och lyckas som vanligt posera med artisterna. ELOGE!

Har ingen åsikt (som vanligt) om vem som ska vinna. De norska guttarna tippas som segrare såg jag. De är himla söta. Undrar varför de inte tävlar för Norge?

Ska hålla utkik efter dig/er ikväll.

Ditte sa...

Vilken kväll och natt! Ohc säkert blir det full fart även i kväll. Ska titta efter er. Har många jag känner som är på plats.
Vinnare? Hoppas på M&M. Gillade också Maria Sur och Danny. Ser att du också har med dem. Men ingen låt är så där att jag minns den . Ja,kanske M&M.
Ha en toppenkväll.
kram

Anna i Portugal sa...

Imponerad av att du kan hålla igång halva (hela?) natten, kanske ditt jobb har gett dig träning på att vända dygnet :) Jag somnar nästan alltid före 23. Och gärna före 22!

Åke sa...

Ja dom vann ju också:) Jag lyckades se nästan alla, förstod inte varför jag missade Danne eller vad han heter. Samma person som knyckte en nalle/docka av någon i publiken. jag satt tryggt i en fåtölj med en uppallad på i högläge också.