lördag 10 september 2022

En ljuvlig lördag


 Ställde klockan på ringning tidigt i morse, och undrade om jag skulle komma upp överhuvudtaget. Dagens Kick-off på F&S började redan klockan 08.45, tidigt tycker jag..och på en lördag. Men jag kom upp och iväg till Stinsen. Frukost, föreläsning av  fysioterapeuten Linus Johansson och ett Soma-move pass som kan förklaras som ett rörlighetspass som var jätteskönt för kroppen, trots att man kände sig stel som ett kylskåp, haha! Pigg och glad åkte jag hem efter en god lunch som vi också fick på F&S.

På eftermiddagen kom lilla familjen som lovat bjuda på hemlagad middag hos oss för de närmaste, med tanke på att äldsta sonen fyllt år, och vi bor lite större så det passade bättre att vara hemma hos oss. Så underbart att få träffa alla igen, och inte minst det lilla barnbarnet Samuel, som först började gråta när han fick se sin farmor, de glömmer fort de små liven- det var väl två veckor sen vi sågs sist. Men snart var han varm i kläderna och jag fick bära honom.  Vi blev bjudna på en supergod fiskgryta. Vi fick en sån mysig kväll med våra nära och kära.

Orsakullan undrar idag : 

10. När jag gick till jobbet…

...efter min sjukskrivning med en ny hörsel var en upplevelse!

9 kommentarer:

BP sa...

Då har du hunnit med både det ena och det andra denna gråmulna dag. Speciellt besöket av den lilla familjen och den underbar goda maten har nog höjt humöret rejält skulle jag gissa. Stort GRATTIS till äldsta sonen.

Anonym sa...

Ser väldigt gott ut.
Fisksoppa är bland det godaste man kan äta, enligt mej!
Rörlighetspass borde alla köra ibland. Har börjat med något som heter postural yoga.. via mobil/dator. Små rörelse, men vilken nytta de gör ! Sofias rörelseträning är också bra. Länge sedan hag gjorde något av hennes pass... men nu blev jag peppad att göra ett idag.
Önskar dej en fin söndag! Kram //Anna-Lena...som återigen blivit anonym på mobilen 😊

Äventyret framtiden sa...

Vilken dag! Så fin och så vackert framdukad maten var!
Att du går på som en liten duracellkanin är inget att undra över, du tycks ju vara ett energiknippe av födsel och ohejdad vana men givetvis med lite träning i botten, eller mycket träning till och med.
Trevlig helg- kram!

Znogge sa...

Vilken bra och härlig dag på alla vis och så mysigt att träffa den lilla familjen. Barn brukar oftast tina upp efter ett litet tag.

Kram och god söndag!

Geddfish ♥ sa...

Fisksoppa som är så himla gott, älskar det!
Vilken trevlig och innehållsrik dag!
Önskar dig en fin lördag nu, kram

Anna i Portugal sa...

Ett himla bra arrangemang att kunna samlas i er större lägenhet, men att köket nyttjas av den som vill bjuda. Ser otroligt gott ut.

Guldkryckan sa...

Längesedan vi hade fisksoppa här nu, får nog fjäska lite med frugan så kanske vi har det i veckan.
Bra att ha gott om plats när man har en liten samling, ett litet helsike här vid högtidsdagar men håller man andan kan man passera varandra i köket åtminstone. ;)

Ha en underbar söndag.

Ditte sa...

Verkligen en fullspäckad dag och med em hel del trevligheter. Kul med F&S med föreläsning , frukost och lunch.
Och givetvis trevligt att ni blev bjudna på middag och dels ses och dels fira födelsedag.
Extra mysigt att träffa Samuel och förstås fint att ses allihop över en middag hos er.
Varm kram

Paula sa...

Men så mysigt och smart att ni var hemma hos er där alla får plats. Vi har ingen sådan plats, både dottern, Paulina o Noelle och jag bor alla rätt trångt. Men vi fixade ju julbord i Saijas etta, så finns det hjärterum...
Jag fick också en underbar lördag med mina tjejer, vi gjorde en utflykt till Falu gruva. Blogg kommer imorgon...
Kram