tisdag 20 september 2022

Soft tisdag
 Ännu en ledig dag...men i morgon börjar allvaret igen. Det blev brunch på balkongen och en lugn dag. På kvällen masade jag mej iväg till F&S och var med på Pernillas jympa soft pass, en skön avslutning på dagen.

Orsakullan undrar : 

20. En podd jag lyssnar på…

...jag har aldrig lyssnat på en podd, på grund av min hörselnedsättning. Men nu när jag hör så mycket bättre så kanske man ska prova, vad ska man lyssna på tro? Några tips?

6 kommentarer:

BP sa...

Den frukosten ser ju ut som en hotellfrukost - LYX! Å den lyxen är du sååååååå värd.
Podd - måste medge att jag inte lyssnar på poddar. Påminner alltför mycket om när jag var liten och det bara fanns radio att tillgå. Sedan kom tjock-tvn.
Min (snygga) husläkare "tvingade mig" ju att lyssna på Erik Niva, men det gick bara inte. Den dialekten klarar inte jag. Sedan har jag lyssnat 15 minuter på Martin Melin och hans poliskompis - nej, det gick inte det heller. Så tyvärr har jag inga tips för dig;-)

Ditte sa...

Skönt med en lugn dag inför kommande jobb. Den behövde du.
Mysigt med brunch på balkongen och i lugn takt.
Vad gäller "poddar" finns hur mycket som helst. Tyvärr är jag inte direkt någon lyssnare av dem men det mesta finns vet jag. Lyssnar hellre på böcker.
Finns ju också mängder av bra radioprogram...
Kram

Anonym sa...

Sommarprogrammen kan ses som poddar. Gissar att de ligger kvar. Lyssnade inte på så många i somras, men Oscar Magnusson varvklart berörande.
Poddradio verkar vara väldigt populärt bland yngre.
Ha det fint! Kram

Anonym sa...

Anna-Lena..som blivit anonym igen

Anna i Portugal sa...

Vilken härlig frukoststund! Jag lyssnar sällan på poddar, har försökt flera gånger men jag har svårt att koncentrera mig. Läser hellre. Men en pod jag lyssnat alla avsnitt på är på engelska och handlar om ett rättsfall. Jag tyckte det var riktigt intressant och i dagarna är mannen frigiven, så det har precis släppts ett nytt avsnitt som jag lyssnade på igår kväll.
Det heter Serial, du kan säkert hitta den om du googlar Serial Podcast.

Äventyret framtiden sa...

Skön frukoststund! :) God ser den ut att vara också. Mina blickar fastnade på utegolvet, så vackert det är.
Poddar kan jag dessvärre ingenting om, så jag är inte någon som helst hjälp!
Lycka till!

Kram