onsdag 16 augusti 2023

Semestervila


 Nog var det skönt att komma hem till "civilisationen" igen, skönt att slippa utedasset! Men ack så trött jag har varit idag, det blev en vilodag helt enkelt. Har man semester så har man! 

En lat men god middag, skönt att vi hade alla ingredienser hemma! Istället för grädde tog jag Mildas 4%matlagnings"grädde", blev perfekt!
Äntligen har jag börjat på boken om Dittes pappa Allan Mann! 



8 kommentarer:

BP sa...

Ja, inte ens du är 30 längre - hahaha:-) Å är man asfaltbonde så är man;-)
Spaghetti i alla former är alltid lättlagade och goda tycker jag.

Det ska bli spännande att höra vad du tycker om boken. Gissar att den får åka med dig till Grekland.

Paula sa...

Välkommen hem till civilisationen! Den är så himla bra, boken om Allan! Jag blev väldigt berörd av hans livsverk, allt var så självklart för honom, inget kändes som större uppoffring, han skulle bara hjälpa till på bästa sätt han visste. Dessutom fick jag rikliga historielektioner, o det behövdes. Jag h ar kvar boken på rumsbordet, vill inte riktigt skiljas från berättelsen ännu.
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Jag ska också läsa den boken!
Klart att du ska njuta av semestern. Har du sett "This is going to hurt"?, serie om förlossningsavdelning på HBO som du kanske känner igen dig i ...

Anna i Portugal sa...

Vad skönt med en slö dag. Tänker det är viktigt alltid att lyssna på kroppen. Så bra du gör det!

Ditte sa...

Visst är det skönt att komma hem igen också. bra att du tog dig en vilodag. För även om det är väldigt trevligt att vara tillsammans och umgås så blir det ju intensivt.
Skrattade gott åt första bilden.
Perfekt med en god och lättlagad middag . Ska testa.
Vad roligt att du är i gång med boken. Och inledningen både rörs och berörs jag av. Ett väldigt starkt minne och upplevelse för mig.
Mycket historia är det i boken men också hur pappa tänkte när han bestämde sig för att göra det han kunde. "När granngården brinner står en inte och ser på". Ett uttryck han ofta kom tillbaka till.
Kram!

femfemman sa...

Är alltid gott att komma hem. Variation i tillvaron är att föredra. och det tycks ni verkligen fixa. Passar på att kommentera nu när jag sitter vid datorn... via mobilen kan jag inte kommentera Blogger längre. Ha sdet gott! Kram

LillaSyster sa...

Lata dagar är precis vad man behöver på semestern - så bara njut!

Anni sa...

Så intressant med Dittes pappa - den boken ska jag kolla efter!