lördag 25 november 2023

Ledig lördag

Slirade hem med bilen efter en lite mer intensiv natt på jobbet, vi var för få i personalgruppen och var tvungna att stänga rum under natten. Ute snöade det rejält, då var det skönt att krypa ner i sängen.
 
Min man såg till att jag fick sushi till middagen, den halstrade laxen ser kanske inte så god ut på bild, men den smakade ljuvligt! Underbart med lite ledigt igen!

10 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas du sov bra efter den intensiva natten.
Först trodde jag det var en vetekrans men insåg att så icke var fallet :D

Önskar en god kväll nu!

Kram

BP sa...

Det var en lagom uppvärmning - två nätters efter fyra veckors semester. Och att sova när det är mellan 7-9 minusgrader ute är ju faktiskt det bästa som finns - enligt mig alltså;-)

Dessa halstrade sushibitar älskar jag. Smaken är ju betydligt "starkare" än den av "vanliga". Själv gillar jag en blandning. Nu har du påmint mig om att det ju faktiskt finns sushi att köpa också;-)

PS. Snöeländet såg likadant ut här. Suck! DS.

Paula sa...

Snö i Stockholm är alltid lite speciell. Minns inte att jag någonsin njöt av den, orsakade trafikproblem och förseningar, snön blev smutsig och blöt efter bara några timmar. Men på ditt foto är snön ännu både vit och ren!
Kram

Ditte sa...

Skönt med lite ledighet efter en intensiv natt. Och sushi med halsrad lax låter perfekt. Dotter Helen och barnbarnet Max är så bra på att göra sushi och halstrar gärna . Så gott. En sån här "brännare" skulle jag också gärna vilja ha. Verkligen bra till mycket.
Kram!

Anna i Portugal sa...

Så gott med sushi, det var bra längesen jag åt. Skönt med en ledig lördag, hoppas ni har en mysig kväll! Kram

Hannas krypin sa...

Det är så jobbigt det här med sjukvården och personalbristen. Och så ska det sparas pengar. Hur ska det gå ihop med att vi knappt är tillräckligt många för att kunna ta hand om de patienter som kommer in. Skönt att vara ledig.

femfemman sa...

En sån massa snö ni fått! Är glad att vi bara har ett tunt, ej täckande, lager snö.
Sushi är gott. Den här varianten har jag inte sett tidigare. Kram

Guldkryckan sa...

Jo, vintern är ju officiellt här antar jag, bäst att köra försiktigt då.
Ont om personal är ju ingen höjdare alls.

Halstrad lax är ju gott det. Ha det bäst.

Carita Liljendahl sa...

Så nu har ni också fått snö. Men kanske inte så kallt? Då smälter den bort lika fort som den kom?
Fint av mannen att fixa middagen ❤

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv sa...

Mums så gott med sushi. Men beklämmande att ni var underbemannade. Jag tänker så ofta på hur man vänder ut och in på sig själv. Som när det saknats vikarier på skolan, då ska man gärna agera lärare till två klasser samtidigt. Med 30+ elever i varje grupp 🙄. Så hör man folk på företag som får gå hem "vi hade inget internet idag"... Vissa trollar med knäna och andra? Ja de har sitt.