lördag 11 november 2023

Puerto Rico en färgsprakande fredag den 10 november


Så kul att jag och Lillasyster är här i Puerto Rico samtidigt, Lillasyster håller i färgsprakande fredagar, jag hänger på idag med semesterbilder från ett varmt och färgglatt Gran Canaria! Dock hinner jag inte med Elisamatildas Fem en fredag.
Solen går upp för ännu en fantastisk dag med blå himmel och inga moln!

Jodå, det blev en jogging/ powerwalk i morse , dock med en aning stumma ben nu! Njuter ändå av vyerna! 
Det blev en dag vid poolen, lunch vid poolbaren, vi njuter av sommarvärmen, och jag nyper mej än en gång i armen, får man ha det så bra med sol och värme i november? 



 Fina färger i skymningen, ett bad i jacuzzin….


Laddar för kvällens middag…

Vi gick till Tipsy Bee igen, där jag och min man varit tidigare, nu med våra vänner Y och T…
Bra service och bra mat, det blir nog ännu ett besök här innan vi åker hem!
Vi gick vidare till pianobaren.. och väntade på kvällens livemusik….
En fantastisk pianist som kunde sjunga också, underhöll oss . Dock blev det fort fullt på det lilla stället, och nästan så folk dansade på borden, så trångt, syns inte på detta foto dock! Ännu en trevlig dag är tillända, och det vackra vädret ska fortsätta! 

5 kommentarer:

Anna i Portugal sa...

Att ha bra väder är ju viktigt när en betalat för en semesterresa. Och det verkar ni ju ha fått. Vi har också fint väder igen, inte klarblå himmel men ändå flera timmar sol varje dag. Efterlängtat! Njut på och hälsa LillaSyster. Färgsprak verkligen hos dig!

Znogge sa...

Så goda dagar ni har! Just i november är det guld värt att byta rusk mot värme. Njut vidare nu! Färgsprakande minst sagt!

Kram

Ditte sa...

Härligt med en färgsprakande fredag från Puerto Rico. Läckra och lockande bilder. Förstår att ni trivs. Kul att även Lilla Syster är på plats liksom era vänner.
Förstår att ni trivs och har det bra.
Fortsätt med det.
Både miljön och allt annat ger ju skön energi.
Varm kram

BP sa...

Tror det var du som skickat upp några solstrålar idag. En halvtimme visade sig solen, vilket inte har hänt på tre veckor.
Fortsätt njuta av paradiset, där ni absolut har hamnat. Och ni är såååååå värda sol och värme:-)

Carita Liljendahl sa...

Härliga bilder, inte minst med färgsprakande mat, men också det att vi får se lite sol och sydliga breddgrader nu när vi har det mörkt, blött och kallt här i Norden.