tisdag 21 november 2023

Tisdagspyssel

Idag promenerade jag till MoS för att uträtta lite ärenden. Försökte ta ett foto på det pyntade trädet, det gick ju sådär!
Vi har länge funderat på att köpa en ny adventsstjärna, Så jag gick in på Clas Olson och köpte helt enkelt den stora vita pappersstjärnan...nu får vi se om den passar i vårt fönster!

Ikväll var det dags för ännu ett jympapass på F&S, En härlig avslutning på dagen!
 

10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Det kommer säkert att bli toppen med stjärnan. Jag har också köpt en ny, vet att jag slängde en pappstjärna i januari då jag plockade ner julen för den hade gjort sitt. Bra gjort att ha kört ett pass idag igen, själv tog jag vilodag efter 12km promenaden igår, får se om det går att klämma in lite träning imorgon. Ha en bra kväll!

Dite sa...

Skönt med en promenad! Och jättebra att du hittade en så fin julstjärna. Säkert passar den. Du får visa när den är på plats.
Ett pass på F&S lät väldigt bra.
Önskar dig en fin kväll och en fin onsdag.
kram

Ditte sa...

Här föll ett t bort, Blir ju lite kortare att skriva....
Kram
Ditte

znogge sa...

Det blir säkert jättebra med den vit pappersstjärnan.Det är en snygg modell som garanterat passar.

Kram och god kväll!

BP sa...

Du glömde en sak också - det var återigen en solig dag:-)

Konstigt att MoS och Täby Centrum, som ju har såååå många gemensamma butiker skiljer sig åt totalt av gäller julutsmyckningar. Tycker du lyckades riktigt bra med det pyntade trädet:-)

Du är som jag - köper nåt, sedan får det bära eller brista. Är stjärnan för stor - ja, då är det ju bara byta den;-)

Anna i Portugal sa...

Hoppas julstjärnan blir bra hos er! Köpcentrum har ofta väldigt fina och påkostade helgdekorationer. Här går de verkligen all-in eftersom familjer ofta hänger där på helgerna, även kvällarna!

Klimakteriehäxan sa...

Å så länge sen jag var till MoS-et. Kanske läge nu, med alla juleljusen.

Annika sa...

Har inte satt min fot på MoS ännu, konstigt nog.
Någon gång blir det nog av, haha.
Trädet de har ser fint ut.
Tror den stjärnan blir jättefin i ditt fönster.
Kramar!

femfemman sa...

Låter gott med ett gympapass. Skulle vara gott att bli varm och svettig. Känns lite småfruset, när jag suttit framför datorn heöa eftermiddagen....
Stjärnor, det är fint. Får sätta upp våra efter helgen.... Kram

Susanne sa...

Vilka fina adventsstjärnor dom har på Clas Olson. Har ett presentkort i Västerås City som snart går ut så det får nog bli en vända ner på stan och införskaffa ny stjärna. Tack för inspiration!
Skönt att komma iväg på träningspass. Jag behöver bli bättre på att göra mina pass här hemma. Lite oftare och lite mer regelbundet. Har fått ett bra pass från min hälsovägledare på regionhälsan med enkla bra övningar och har allt jag behöver i redskapsväg men det är den där förbenade latmasken som bestämmer lite väl mycket...
Allt gott till dig!
Kram