tisdag 6 juni 2017

6 Juni

Ännu en ledig dag,...och jag har många fler framför mej! Börjar landa lite i min ledighet, och det känns skönt. Inga måsten idag på självaste nationaldagen. Började dagen med frukost på balkongen, och äntligen läste jag ut boken som vi ska ha läst till på fredag då det är dags för bokcirkelträff igen!

Maja gjorde mej sällskap...

Försökte få lite färg på mina vita ben...

Medans far och son bakade pizza hemma så tog jag mej en joggingtur nere vid Brunnsviken i det vackra vädret , och det var sååå fint ute, men sååå jobbigt att jogga....suck, tur det alltid känns skönt efteråt! 
Strax landar äldsta sonen med flickvän och hennes familj i Los Angeles, för att därifrån flyga vidare till Hawaii! Där ska det firas att flickvännens mamma fyller jämnt. Hoppas de får underbara dagar!!!

7 kommentarer:

BP sa...

Benställningen på balkongen käner jag igen - ungefär så låg jag också en stund idag;-)

Hawaii - att du inte bjöd in dig själv till den resan;-)

Ditte sa...

Skönt att bara sitta på balkongenoch läsa i det fina vädret. Och maja ser ut att trivas bra.
Hawaii är ju toppen! Har varit där några gånger under årens lopp och de kommer att njura av härliga och roliga dagar. De olika öarna har så mycket att erbjuda. Har ifna och roliga minnnen från alla öarna och hit släpade vi döttrarna som 10 åringar...Och de minns det.
Kram och trevlig fortsatt kväll.

Geddfish ♥ sa...

Gott väder idag! Jag har också solat på balkongen. Nästan så jag fick dra ner markisen, det hetsade på bra.
Hawaii, det är långt bort, det. Finns många härliga resmål!
Ha det gott och kram 💛

Ama de casa sa...

Lät inte som om den boken var så bra kanske? När du "äntligen" läst ut den ;-)

Desto bättre såg det ut att sitta där i solen och mysa :-)

Lång resa - men klart värt "besväret"!

Ami sa...

Härligt med balkonghäng! Och en resa till Hawaii lät inte helt fel :)
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Underbart med Hawaii ... och för dig med lediga dagar. Låter roligt att vara med i en bokcirkel.

Mias Mix sa...

Ser mysigt ut där på balkongen! Både för dig och Maja! Trivs ni bra i nya lägenheten? Har det gått bra för Maja att vänja sig? Vi vet inte hur vi ska göra med vår katt när vi flyttar. Hon är ju utekatt och risken finns ju att hon springer "hem" hela tiden. Och då måste hon passera både järnväg och en väldigt trafikerad väg.
Spännande för dem med Hawaii. När vi flög till Nya Zeeland 1993 gick flygplanet sönder och vi blev strandsatta på just Hawaii. Det blev en dag på Waikiki Beach innan vi kunde flyga vidare. Första badet utomhus för sonen :) På tal om vår son så är han piggare och lugnare i temperamentet, men fortfarande väldigt dålig. Pratar inte, går inte, utan sitter i rullstol samt skriver istället för att prata. Men som sagt piggare och gladare och det är jag tacksam för!
Ha det fint! Kram