söndag 18 juni 2017

Skyltsöndag

Dags för skyltsöndag som BP förvaltar. Dessa skyltar hittades på det lilla caféet där jag åt min lunchkorv tidigare i veckan.

SÅ kan det kännas ibland....

Hehe....
Nja, det vete tusan....

Bodde ju i Vällingby (Råcksta) under 80-talet, men denna bok är nog äldre än så! Rolig titel, men tyvärr har jag inte boken själv,så jag har inte läst den.

Provade att cykla en ny väg genom kyrkogården hem i morse efter en tuff natt med en komplicerad förlossning, ska nu åka in lite tidigare för att göra ett besök på BB.  En natt kvar av helgpassen nu....

9 kommentarer:

Biggeros.blogg.se sa...

Gud, vilka roliga skyltar speciellt att man behöver verkligen semester efter semestern=) Sedan gillar jag Alcohol is bad för my legs.. ..Så kan man oxå se på det....
Om man bara har viljan kan alla snickra// kram

Geddfish ♥ sa...

Omväxlande och fyndiga skyltar!
Det är mycket man kan om man vill och dessutom tycker det är roligt!
Oj, vad du väcker minnen med boken! Jag googlade fram sprakfåleböckerna och kände igen några. Så såg jag Kitty-böckerna. Läste även Cherry Ames - sjuksköterska och Vildungen. Sprakfåle betyder ju nästan detsamma som Vildunge.
Ja, du kan få dramatiska arbetspass, hoppas det gick fint ändå.
Kram 💙

FREEDOMtravel sa...

Haha, den där med "vacation from the vacation", den är ju sååå bra! :)

Ditte sa...

Tack för uppiggande skyltar. Här blev det flera skratt. "Sprakfåleböckerna" har jag läst i ungdomen. Kände igen bilden.
På Solna kyrkogård vilar mina föräldrar och jag känne rigen Wallins grav från mina promenader där.
Och vila från semestern kan behövas. Vad gäller tennis håller jag inte helt med...Men hålla i en racket kan man ju. Att spela är inte detsamma.
Önskar dig en bra jobbnatt.
Kram!

BP sa...

Att ta semester från semestern - ja, det kan jagskriva under på om jag tänker tillbaka isådär 30 år sedan;-) Tack för påminnelsen:-)

Tennis har jag spelat en enda gång i mitt liv. Minns det som igår. Noll taland, men jag lyckades med att knocka mn dåvarande mans chef med en rak föorehand - oooops..

Å nu blir det lite kusligt roligt igen. Vi älskar ju att gå på vår lokala loppis. Å tro det eller inte, men boken "Susanne i Vällingby" såg jag faktiskt i en av lådorna idag - reagerade på det kultiga omslaget som jag gillade skarpt. Hade jag vetat att du är uppväxt i Råcksta så hade jag ju såklart köpt den åt dig. Ska hålla utkik, men visst är det ett roligt sammanträffande.

Tusen tack för härliga skyltar och länken:-) Önskar dig en lugn natt - som vanligt och hoppas att du sedan får njuta a soliga dagar på din balkong:-)

Ama de casa sa...

Haha! Det är så rätt - att ha semester är verkligen ingen semester! Man måste vila upp sig efteråt... :-)

Hoppas alla mådde bra efter den svåra förlossningen! Verkligen omtänksamt av dig att åka in tidigare och hälsa på.

Hoppas natten var lugn!

Emma, Sol som sol? sa...

Den där med alkoholen, den var ju så himla kul!

Sista bilden var väldigt vacker.

Mias Mix sa...

Nja tennis är inget för mig heller. Rolig titel på boken! Kommer ihåg när vi var i Sydamerika i nästan 10 veckor, då behövde vi semester från semestern:)

Mias Mix sa...

Nja tennis är inget för mig heller. Rolig titel på boken! Kommer ihåg när vi var i Sydamerika i nästan 10 veckor, då behövde vi semester från semestern:)