fredag 9 juni 2017

Bokcirkelträff

Känns som jag har semester, och det kan man väl nästan kalla det då jag råkat få ihop 16 lediga nätter såhär i början av juni, och det kan faktiskt behövas inför en tuff sommar på jobbet!  Ikväll var det dags att träffa gamla kollegor och kompisar i vår bokcirkel, denna gång i Viksjö. Vi inledde med bubbel och ost....

...sen blev det en god förrätt...

...innan den grillade varmrätten kyckling med tillbehör.

Så gott och trevligt! Mysigt att kunna sitta ute ( nåja lite inglasat var det). Lite böcker pratade vi. Kristina Olssons "Sjuka själar" var en läskig historia, som vi tyckte var sådär bra.

Värdinnan bestämde vilken bok vi ska läsa till nästa gång, och det blev den här, som jag tror att jag hört talas om, men har inte läst. Någon som känner igen den?
Nu när jag kom hem var huset  lägenheten fullt med karlar! Maken har "ärtsoppeträff med punsch" för sina gamla barndomskamrater! Jag har smygit in med datorn till sovrummet. Häpp!

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Det där med bokcirkel verkar inte dumt. Inte dumt alls, faktiskt :-)

Ingen av dom där böckerna har jag läst, och den ni avhandlade igår tänker jag avstå. "Sådär" låter inte särskilt bra...

Ha en fin lördag!

House and Garden by Bia sa...

Roligt med en bokcirkel...och maten ser för god ut!
Önskar dej en härlig helg, med eller utan sol!
Kram kraBia

znogge sa...

Bokcirkel är alltid trevligt! Jag har läst boken men nej, tyvärr tyckte jag inte om den alls. Men jag vet att många tycker den är alldeles fantastisk.

Kram

BP sa...

Ser ut som om du har haft ytterligare en härlig kväll som är dig så väl förunnad!
Elena Ferrante har jag inte hört talas om. Du får väl recensera boken på bloggen;-)

Ditte sa...

Bokcirklar/bikklubbar tycker jag också är trevligt och med både böcker , god mat och dryck och trevliga vänner som fina ingredienser.
Elena Ferrantes bok har jag sett mycket reklam för både i "Pocketshop" och på Akademiebokhandeln så det ska bli roligt att läsa vad du tycker.
Kram!

Anni sa...

Så mycket gott!
Elenas bok har jag läst. Tänker fortsätta med tvåan vid tillfälle, men är inte så där jätteförtjust som många är. Lite för seg och tjatig är den, även om man nästan kan smaka på Italien när man läser.