onsdag 28 juni 2017

Bad



I Sannas fotoutmaning denna vecka är ordet BAD, och då tycker jag det passar bra med bilder från hotell Flamingos poolområde i Las Vegas!



Inte ett moln,så långt ögat kan nå...



Susjos i badet....



Mycket ljuvligt är det i vårt paradis i januari månad....poolen på Hotel Servatur Casablanca i Puerto Rico, Gran Canaria! 



Här hemma har det sovits idag efter en lagom natt där jag hjälpte två flickor till världen. Maken såg till att min favvo -sushi med halstrad lax fanns hemma efter joggingturen ikväll. Lyckligt ledig ikväll, men bedrövad efter att ha hört om Michael Nyqvist för tidiga bortgång. Skall nu se filmen "Den allvarsamma leken",som jag länge velat se, där just Michael fick en guldbagge för bästa manliga biroll, och den fick också en bagge för bästa kostym,

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

Ditte sa...

Visst är det sorgligt när människor mitt i livet bara dör. Ochsom jag brukar säga, men inte alltid lever efetr; "Du vet vad du har idag, just nu, - men om morgondagen vet du inget",
DEn alvarsamma leken är sevärd. Michael Nyqvist har jag alltid tyckt om och sett honom både på film och på Dramaten.

Takc för fint bidrag till "Bad" och det känns skönt med bilder från lite värme.

Sushi kändes gott!
önskar dig en fin filmkväll.
Kram!

BP sa...

Tackar ödmjukast för dina värmande bilder med klarblå himmel utan moln:-) Å bilden på dig i poolen med solhatten på är en 10-poängare (10 av 10 möjliga alltså;-) )

Läste om Michael Nyqvist's död igår kväll. Visste inte vem han var till Millenium-serien, där han som Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander blev ett radarpar. Älskade sättet hur Myqvist spelade sin roll. Så himla sorgligt att få gå bort vid 56 år.

Åsså gjorde han precis som jag hade gjort - höll lungcancern hemligt. Otroligt strongt. Men tänk så fort det gick - ett år. Som sagt otroligt sorgligt...

Ama de casa sa...

Älskar den fina bilden på dig med rutmönstret på näsan :-) Hoppas du inte höll dig stilla alltför länge i den posen, så att mönstret fastnade ;-)

Härliga badbilder!

znogge sa...

Visst var det en sorg att läsa om hans på tok för tidiga död. En duktig ocy sympatisk skådespelare på alla vis.

Härliga badbilder du bjuder på!

Ami sa...

Vilka härliga badbilder!
Men visst är det sorgligt när man läser om människor som går bort alldeles för tidigt :(
Livet är orättvist ibland!

House and Garden by Bia sa...

Ja vilket ställe och vilken pool !!
Vi åkte ju förbi Puerto Rico när vi åkte till "vad nu stället hette" så glömsk är jag, haha...har nyss sett en film om Michel N. på Tv...såå väldigt ledsamt att han gått bort. Att han kunde hålla sjukdomen hemlig ett helt år !!
Men nu önskar jag dej en trevlig helg!....vi flyttar till landet i morgon.
Kram bia