onsdag 14 juni 2017

Date i Hagaparken

Fortfarande ledig, helt otroligt...men batterierna behöver nog laddas rejält inför sommaren. Cyklade 5 minuter och befann mej i Hagaparken, där jag träffade en väninna/kursare från Röda Korsets sjuksköterskeskola ( inser nu när jag funderar, att det faktiskt är 30 år sedan i år,  vi gick ut som nybakade sjuksköterskor!)

Vi kunde inte valt en bättre dag, solen sken ...

Vi valde att slå oss ner i campingstolarna som detta lilla café satt ut och tog en fika/lunch

Jag tog en wienerkorv med surkål  och annat gott,medans väninnan valde glass.

Här syns Gustav III paviljong i Hagaparken.

En underbar dag i Hagaparken, ser ni Koppartälten där uppe? Nu vet jag precis vart jag ska åka soliga lediga dagar och ta med pick-nick!

Vi hade mycket att prata om, och en del hann vi med på tre timmar, även en selfie! Sen raskt hem,förbereda middag och iväg till Friskis för ett IW-pass. Ännu en skön ledig dag är till ända!

6 kommentarer:

BP sa...

Du kunde inte ha tajmat din långledighet och mötet med din kompis bättre. Idag var ju faktiskt första RIKTIGA sommardagen. Ren njutning i Hagaparken som ju ligger på gångavstånd från dig. Underbart!!!
Åsså skrattade jag gott åt din korv med surkål och en massa annat ovanpå. Undrar hur du lyckades äta korven utan att spilla minst hälften av tillbehören. För det hade jag gjort - spilla alltså;-)

Ditte sa...

Vilken härlig dag! Perfekt att spendera i Hagaparken med en väninna.
Här i parken har jag tilbringat många dagar och kvällar under den tid jag bodde i Solna, mellan 1959 och 1970 -sommar som vinter.
Så fint att ha när hit.
Önskar dig många fler sådana dagar här i parken.
Kram!

Ama de casa sa...

Åh! Underbara Hagaparken! Där har jag till och med åkt Lilla Tåget! (Dåvarande arbetsgivaren hade hyrt in Skansentåget till en fest ;-) )

Kul att ni har kontakt efter så många år :-)

Den korven... Den skulle jag gärna sätta tänderna i! Mums :-)

Susanne sa...

Åååå vad jag saknar Hagaparken när jag ser dina bilder. Brukade ta lunchpromenader där när jag arbetade i Bilpalatset.

Ami sa...

Vilken tur med vädret nu när du är långledig! Trevligt att träffas och prata och bara ha det mysigt!
Kram

znogge sa...

Hagaparken verkar vara alldeles perfekt som utflyktsmål! Minns att vi var när när barnen var små så ett återbesök skulle inte vara fel...

Kram