torsdag 22 juni 2017

San Francisco,Solna och Köpenhamn?

Nu har äldsta sonen kommit till San Francisco, och igår så cyklade de över Golden Gatebron till den lilla staden Sausalito, precis som vi gjorde för nästan exakt ett år sedan!! Tänk va!
Här hemma i Solna så tog jag en promenad för att få lite luft efter att jag vaknat (alldeles för tidigt)efter nattjobbet. Som tur var natten lugn på jobbet.

..och visst finns det en hel del grönska i närheten , och där framme syns Mall of Scandinavia.

Här närmar jag mej vårt hus igen.

Som du ser Ama har Maja fått något att ligga på..snällt va?
Fem hugade motionärer kom på mitt sista IW-pass, inte illa alls, förra årets sista pass så var det bara två stycken,men vi körde ändå!
Maken fixade flygplanet på Malaga (det var fåglar som flugit in i motorn, så hela flygmaskinen behövdes kollas upp) och kom hem kl 03.30 i natt, så i morse fick han lite sovmorgon innan han var tillbaka på jobbet. Men i morgon är han ledig! Vi är bjudna upp till vänner norr om Norrtälje, så jag ska "bara" hem och sova en stund innan vi åker upp och sammansluter med de andra på plats för sillunchen!  Yngsta sonen åker med kompisar till Köpenhamn?! Firar danskarna midsommar??

10 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara Golden Gate!
Gulliga Sausalito!

Trevlig Missomar! fr Ruth i Virginia

BP sa...

Sonen går - eller rättare sagt cyklar - i sina föräldrars fotspår - jag menar hjulspår därborta i San Francisco;-)

Å vilka härliga motionsspår du har i Frösunda - underbart!

Sedan måste jag säga att din man verkar ha ett ännu "jobbigare" arbete än du. Jag menar du vet åtminstone när du ska jobba och var. Men han kan ju skickas runt överallt(?) med kort varsel och minst sagt oregelbundna arbetstider. Fantastiskt att han i stort sett kom hem samma dag om man säger så, men även det måste ju vara ganska så påfrestande eller...

Ama de casa sa...

Som hon njuter där, Maja! Väldigt snällt att ge henne nåt att ligga på - nu är ju balkongen så gott som färdiginredd! :-)

Jösses vad han flyger och far, maken din. Men tur för oss andra att det finns såna som han som ser över flygsäkerheten! Det tackar vi för :-)

Men har han flugit biplane? Sett hangarfartyget i San Diego? Eller besökt stället i Toulouse där man sätter ihop A380:a från början? Jag bara undrar... ;-) Haha! Nejdå, jag är sååå glad att såna som han finns :-)

FREEDOMtravel sa...

Danskarna firar St Hans. Kyrkan lyckades kristna midsommar där, vilket inte lyckades i Sverige... ;) Tror att de tänder eldar!? Önskar en fin midsommar! Vi åker över till Polen idag.

Ama de casa sa...

sv: Stackars maken din... Men lyllo sonen! :-)

Nej, den fabriken har vi inte sett, vi kollade bara in "nålen" i Seattle. Vi har tydligen också en del att ta igen... :-D Fast vi var och kollade på Rocket Center i Houston när dom tränade astronauterna inför rymdfärderna - bland annat i en stor simbassäng med att "gå-på-rymdpromenad". Det var skoj! :-)

Ha en riktigt Glad Midsommar ni också!

znogge sa...

Så trevligt område ni bor i! Om några dagar så anländer vår äldsta dotter till San Francisco. Just nu är de i Vancouver men resan går vidare...


Kram och Glad midsommar!

Geddfish ♥ sa...

Jag och min salig man "firade" Midsommar i Danmark vid ett par tillfällen, men det var bara vi som åt sill osv, så ett rätt ensamt firande. Danskarna firar inte aftonen, men de firar St Hans på Midsommardagen.
Ha det så gott och Glad Midsommar med allt vad det innebär 💙

Ami sa...

Så skönt att maken hann hem igen!
Och det ser mysigt ut när Maja ligger där och njuter!
Kram och glad midsommar

HWIT BLOGG sa...

Härliga bilder och ha nu en skön midsommar i Roslagens famn och mina gamla hemtrakter :)
Sommarkram från Titti

Ditte sa...

Kul att sonen upprepade er cykeltur över Golden Gatebrin och nu är det er ur att upprepa Hawaii som han besökt. Visst?
Ja, visst är det mcyket grönska i Solna och nära till både den och stan om man vill. Behändigt.
Skönt att maken är hemma igen och jag hoppas ni haft en fin midsommarafton i Roslagen.
Jodå, de firar midsommar i Damnark, annars får de hitta annat att fira.