onsdag 7 juni 2017

Mamma Mia!

Jag har valt bort att se Mamma Mia på Tyrol för det kostade så mycket, ca 1300 kr för mat och show, sen ska man dricka något till detta. Därför var det inte så svårt att tacka ja till biljetter för 295 kr för mat och show ikväll en onsdag i juni! Tack vare våra nyfunna vänner( i schlagersammanhang) som jobbar som servitörer/servitriser på Tyrol fick vi chansen att se showen i kväll!

---å vilken show de bjöd på i en grekisk inspirerad miljö! Med massa gamla hits med ABBA så blev det en helt fantastisk kväll! Inte bara med gamla godingar , utan också med melodier som man glömt att de gjort, helt magiskt bra!!!!


Här har vi Juha som vi träffade i Kiev
 .
Ja ni ser ju vilken härlig kuliss!

Finalen med en dansare i luften...


Här syns Nikos, kvällens skådis som har kvällens grekiska taverna, tillsammans med Meryl Streep. Maten och showen var helt suverän, det bästa jag sett med ABBA inspirerad historia-

Träffade på Kiev -vänner, och sist ut från Tyrol blev vi eskorterade av säkerhetsvakten!

...våra gayvänner tog oss till Secret Garden I gamla stan, där vi dansade och hade kul tills nu...
Nåja, jag är ledig och njuter av natten... och den ljusa himlen...snart går solen upp igen!

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Men vad roligt! Den showen skulle jag såååå gärna vilja se! Och vilket bra pris ni fick också - det är ju suveränt att vara Schlagernörd :-) Avis? Jag??? Det är bara förnamnet... Avis men alls inte missunnsam - vilken underbar kväll!
:-)

Ditte sa...

Vilken toppenkväll! Har hört så mycekt positivt om showen men har som du tyckt att det blivit väl dyrt. (Drycker tillkommer ju..) häftigt att ni fick så bra pris och då skulle jag absolut ha gått. Fantastiskt!
Och kul med fortsärrning i utelivet i Stockholm. Förstår att det blev en rolig kväll och natt-
Och idag kan du ju vila dig i form.
Kram!

kattiiiiss sa...

Dyrt! Men vilket kanonpris ni fick till slut.
Vilken trevlig kväll mitt i veckan :-)

Ha en fortsatt fin torsdag.
Kram K

Ami sa...

Wow, vilken kväll! Och vilket bra pris ni fick biljetterna till!
Förstår absolut att ni hade kul :)
Kram

Mias Mix sa...

Så himla roligt att du är nöjd. Jag fick den i present av min man nu när jag fyllde. Vi ska inte gå förrän i september men då har vi något roligt att se fram emot. Ser ut som en underbar kväll!

BP sa...

Vilken kväll! Suveränt! Är så glad för din skull att du njuter för fullt av varje minut av din ledighet! Fortsätt med det:-)
Kul att du fick ordningsvakten att ställa upp på bild - en himla fin bild dessutom:-)