onsdag 16 maj 2018

Det blev en dag på landet...

Maken nämnde igår att han tänkte åka upp till landet och vattna gräsmattorna. Perfekt tyckte jag, det skulle ju bli ännu en varm solig dag idag, så jag hängde med. Vi packade kylväskan med frukost/brunch och åkte upp. 

Å vilken underbar dag vi fick!Vi fick lite bråttom hem, en soffa skulle slängas på soptippen och jag ville ha med mig lite liljekonvaljer hem. Hade ju en tid att passa på Friskis ikväll, mitt IW -pass!

Så småningom landade jag i soffan och blev sittandes framför "Siw, Lill-Babs och Ann-Louise" , älskar deras gamla schlagers! Å tårarna rann när Lill-Babs sjöng " Mitt Liv". Kan inte fatta att hon inte finns mer.

Vårt Lill-Hjärta Maja blir smalare och smalare, hon äter inte mycket. Hade en tanke att ta med henne till landet idag så hon skulle få komma ut lite, men vet att hon inte gillar bilåkning, och nu när AC:n inte funkar i bilen så hade det blivit olidligt för henne, så hon fick stanna hemma. Hon njuter på balkongen på kvällarna när det är svalare och inglasningen är lite öppen.
En härlig ledig sommardag är till ända.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger veterinären om din fina katt.

Ditte sa...

Vilken fin dag ni fick uppe på landet. Och lika bra att passa på att njuta nu när det är fina dagar. Så trist att Maja inte är i form. Och säkert skönt för henne att vila sig hemma och kunna vara på balkonge om andan föll på.
Har nu i kväll också sett Siwan, Ann -Louise och Lill Babs. Så bra! Och detta är jy verkligen, i mitt tycke gamla schlagers som står sig. Och jag tänkte på att det var en pianis och en gitarrist och inte en massa annan teknik. DEtta är ju artister som kan sitt jobb att underhålla. Och där inte det tekniska står för 80% av framträdandet.
Kram och natti!

znogge sa...

Vilken härlig dag ni fick men desto tråkigare att er Maja inte verkar vara helt i form. Vad säger veterinären om det eller är det så att hon saknar livet i hus?

Kram

Ama de casa sa...

Så tråkigt att Maja inte verkar må bra... Kanske dags att gå till tant/farbror kattdoktorn?

Vilken härlig dag på landet! Ni har det så fint där ute :-)

Jag älskar också dessa härliga gamla schlagers - måste kolla på det programmet när jag får tid.

Ha en skön torsdag!

Ami sa...

Härligt att ni fick njuta på landet av det fina vädret. Men så trist med lilla Maja :( Hoppas veterinären hittar bot för henne!
Kram

BP sa...

En perfekt dag att spendera på landet. Det var ju drömväder igår:-) Precis som Ama undrar jag om det kanske är dags att ta Maja till veterinären.