tisdag 8 maj 2018

Lissabon!

 Vi grejade transfern i München , och även väskorna hann med att byta plan! Hurra! Litet men okey rum på det centrala hotellet. Men ack så lite tid vi hade från att ta oss från hotellet till arenan, där provade vi Uber-taxi för första gången , och det funkade bra...trots högtrafik just då, så vi kom till arenan i sista sekund . Vi hade ståplats, och det var så mycket folk, så det var ingen idé att prova att gå närmare, jag såg bäst på storbildsskärmarna. Israel höll favorittrycket och gick vidare, liksom Finland, jättekul!! Vi träffade på några av våra kompisar och avslutade kvällen på en nattklubb. Är helt slut och hoppas sova några timmar nu...


6 kommentarer:

znogge sa...

Ja, nu är det igång! Själv väntar jag tills själva finalen.

Ha det fortsatt gott på plats :D

Kram

Ama de casa sa...

Så himla bra att ni hann!

Själv skippade jag att se den. Storschlagern intresserar mig inte lika mycket, för många bidrag med (för mig) okända artister. Dessutom hade jag nog inte kunnat se dig heller med den placering ni fick :-)

Kommer (kanske) att kolla på semi 2 för att se hur det går för Benjamin. Och finalen om nu han går vidare. Får se hur det blir.

Ha det fortsatt toppenbra! :-)

Steve sa...

Som vanligt följer jag inte tävlingen, men följer er i Lissabon gör jag gärna. Jag älskar Lissabon. Var där första gången för dryga 40 år sedan, snart efter diktaturens fall. Mycket har förstås hänt sedan dess, men charmen finns säkert kvar. Ha det fortsatt trevligt!

dianasdrömmar sa...

Härligt med Lissabon kram

Ditte sa...

Tittade på spansk tv och spanade efter dig förstås. I mitt tycke var dte en segdragen historia med trista programledare och ganska trista låtar. Vad gälle Israle så trodde jag det var ett skämt först. Och när "fågeldansen " blev ett faktum så var jag nästan säker.
Hoppas inneligt att torsdagen blir bättre...
Kul dock för Finland. Men vad gäller Estland funderade jag på om hon tagit fel plan och hamnat på ESC i stället för på en operafestival.
Inser att jag börjar bli gammal. Men är ganska nöjd i detta sammanhang med det.
Kan tänka mig att ni hade en trevlig natt/sen kväll. Tror ni behöbde piggas upp.
Kram!

Mias Mix sa...

Tur att ni hann. Stressiga flygbyten är hemska. Ikväll håller vi tummarna 👍☺🎶