torsdag 31 maj 2018

Besök och shopping i Vällingby

Eftersom vi åker till Grekland på systers födelsedag i juni,så åkte jag till Vällingby för att fira henne idag. En påse mat och sandaler från Rieker blev årets presenter, sandalerna passade perfekt, och de behövdes verkligen,, man kan inte gå i jympaskor hela sommaren! Somrigt och fint var det i Vällingby, och som vanligt blev det en räkmacka på Pallas, syster tog en bakelse, hon fyller ju år snart.

Lustigt att jag ofta hittar nåt att shoppa i Vällingby, gick förbi Lindex och mindes att Znogge hittat en snygg klänning där. Jag hittade den också, som vanligt provade jag med byxorna nere, haha! Hem fick denna klänning följa, och en liknande fast i svart mönster, perfekta sköna klänningar att ha i sommar! Tack för tipset Znogge! Sprang in på Hemtex också och hittade sommartäcken med dun för halva priset, tur jag hade bilen till Vällingby! En solig ledig torsdag är till ända.

7 kommentarer:

Ditte sa...

Grattis till bra köp! Och ett par svala klänningar är alltid gångbart. Jag brukar hitta svaligetrena hos Indiska som alltid har sval bomull. Men nu ska jag titta även på Lindex. (Tycker allt som oftast att mycket idag är uppblandat med plast/polyester och då kliar hela jag)
Perfekt med rea på Hemtex.

Trevligt att fira din syster nu och så roligt att sandalerna passade bra. Rieker är ju bra och så sköna.
Kram!

BP sa...

Bra shoppat där! Sandalerna till systern är skitsnygga! Tänkte på det idag. Är ju en sådan som tycker att mina tår/fötter inte är till för allmän beskådning (det tycker min favo kollega också), men idag när vi gick ungefär en mil hade jag önskat mig nåt annat på fötterna än mina Ecco "gympadojor...
Klänningen du hittade hade verkligen ditt namn på sig om man säger så. Skitsnyggt!

Steve sa...

Snygg sommarklänning.
Sandaler är väl den perfekta presenten i dessa dagar.

Ama de casa sa...

Vilka braiga presenter till din syster! Och klänningen är ju hur snygg som helst. Fast jag rekommenderar att du tar av dig brallorna när du ska gå ut i klänningen, verkar jobbigt annars... ;-)

Comsi comsa sa...

Köpte också dessa klänningar, bara vi inte möts på samma ställe... 😁😂😂😂😘

znogge sa...

Grattis till känningarna! Så lite så! Jag provade min på samma sätt för visst är det effektivt :D Den svarta fanns dock inte i min butik men än är det inte kört ;-)

Trevlig fredag!

Susanne sa...

Vilken härlig bild, den sista när du provar klänningen. Jag var tvungen att titta fler gånger tills jag läste din text till bilden. Tänkte nog att det såg ut som att du tappat byxorna men sen såg jag. :) Snygg klänning förresten. Ser superskön ut. Och sandalerna!! Jag har provat nåt liknande och just det märket har ju så sköna skor. Snygga!!
Hoppas jobbhelgen blev bra. Jag var in och jobbade extra natten som var. Tack och lov var den väldigt lugn. Snart väntar långvecka och flera extrapass innan det blir dags för semester!! Som jag längtar. Må så gott! Kram