lördag 12 maj 2018

Finaldags

 Genrepet igår var lyckat, fick foton på en del  av artisterna. Bl.a Israel och Cypern, å Danmark som jag gillar! Vi träffade en spanjor på vägen hem med en del av sina favoriter på naglarna. Idag träffade vi vårt kompisgäng och planen var en sightseeing tur med spårvagn eller buss , eller tuktuk. Men det slutade med pitstops och diskussioner om kvällen. Inga biljetter till kvällens direktsändning , men det bokades istället en restaurang med storbilds-tv , det passade ju oss perfekt . Å vilken final, flera tolvor till Sverige av jurygrupperna. Men till slut vann Israel, jättekul! Kanske dags att boka Tel-Aviv nästa år? Nu e klockan över 03, dags att sova efter party på Euro Fan café där vi avslutade kvällen. Vilken vecka vi har haft!!
Israel

Cypern

Australien

Danmark

Benjamin

I ett kyligt Lissabon
Laddar för finalVi låg etta ett tag!

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Ja jösses vad spännande omröstningen blev! Ja, åtminstone tills kallduschen från tittarna kom...
Israel hörde verkligen inte till mina favoriter. Minns knappt nån låt alls, men gillade Holland som lät åt hästjazzhållet och skulle passa perfekt på en roadtrip i USA :-D

Vilken härlig vecka ni har haft! Boka till nästa år redan nu så kanske ni kan bo på det där coola hotellet som BP bodde på där :-D

Ha en braig hemresa!

znogge sa...

Vilken härlig kväll det blev ändå för er trots att ni inte hade några biljetter. Kanske är det dags att börja planeringen redan nu inför nästa är. Är väl lite som Vasaloppet dit platserna tar slut på nolltid.

När det gäller vinnarlåten så tycker jag tyvärr att den är alldeles gräslig och själv hade jag den på sista plats. Men smaken är som baken...

Kram och god söndag!

Ami sa...

Jag ser ju som vanligt inte på mellon, så jag har ingen aning om vilka låtar som är med. Men jag förstår att ni har haft några härliga dagar!
Kram

Ditte sa...

Förstår att hi haft en jätterolig vecka på alla sätt. Tur ni är vältränade i allt. Blir till att nu vila er i form hemma.
Såg finalen igår men tyvärr kan jag inte påstå att Israels bidrag fanns bland mina favoriter. Men helt klart bland de som röstade fram deras vinst. Och där fick ju inte Sverige så många röster. Tycker Benjamin kunde fått lite fler.

Och visst tar ni er väl till Israel nästa år. Tyckte det där talades om Jerusalem...
Kram och trelvig hemresa.

BP sa...

Vilken bildkavalkad som du la upp klockan tre på natten. Är mäkta impad här måste jag säga:-)
Å du fick med segraren på bild också. Kan berätta att jag såg "snabbspolningen" och den enda låten som jag tyckte var annorlunda och dessutom bra var Israels bidrag. Å låten vann. Snacka om att vara tondöv men tippa rätt.

PS. Ama har världens bästa minne. Klart ni ska bo på 130 Rock (https://www.130rock.co.il/). Det är gångavstånd till arenan där ESC troligen kommer att äga rum. Ni kommer att älska staden OCH hotellet. Jag lovar. DS.