onsdag 9 maj 2018

Onsdag i Lissabon

 Onsdag morgon, och lite trötta efter för lite sömn . Men det är bara att bita ihop. Frukost och sen ut på stan. Å vilken stad, otroligt vackert. Gick ner till Euro Village där det var TV-sändning och vi träffade på hon som sjöng Spaniens bidrag 2011, och fick en selfie med henne. Molnigt och lite blåsigt på förmiddagen, men  sen kom solen. Åt en underbar lunch i solen medans de spelade klassisk musik ...njutbart var ordet! Sen promenerade vi till Euro Fan Café och hämtade vårt veckopass.  Vidare ubertaxi tillbaka  till Euro village där vi träffade våra kompisar, som blev intervjuade av portugisisk TV medans jag var på toa. För att orka kvällen blev det en power-nap innan middagen...som blev kl 22! Vidare med uber-taxi till Euro fan café där det var OGAE- träff ikväll för oss medlemmar, flera artister uppträdde, bl.a Israel och Portugals Suzy som var med för några år sedan. Sedan kom vår Sanna Nielsen och sjöng , superbra!!  Nu är vi redan hemma, klockan är bara 03! Det är en dag i morgon oxå, då gäller det för Sverige ! De som såg genrepet idag sa att Benjamin gjorde bra ifrån sig.
9 kommentarer:

Ama de casa sa...

Oj vad mycket skojigt ni hinner med! Och ikväll hejar vi verkligen på Benjamin :-)

Ha det fortsatt toppenbra!

Ama de casa sa...

Kollade tillbaks och jösses vad bra ni hade det i NY! Verkligen en underbar tripp till den härliga staden :-)

znogge sa...

Vilka härliga och roliga dagar men hemma redan klocka 03! Dags att öva på partykonditionen ;-)

Kram

FREEDOMtravel sa...

Lissabon är verkligen en fin stad! Den stan skulle jag gärna se mer av :)

JaanaM. sa...

Så kul att få följa med er resa! Så härligt att ha en egen "reporter" på plats som kan berätta om hur det är bakom kulisserna. :)

Ditte sa...

Lissabon är ju även i vanliga fall, utan ESC, en härlig stad. Och jag kan tänka mig att den lever upp än mer nu. Bra att ni mellan varven hinner vila er i form. Förstår att te är full fart.
Ska bli roligt att se i kväll och klart mer upplyftande blir det nog än tisdagens mer sirapsliknande evenemang. (I mitt tycke väldigt segt.)
Önskar er en rolig fortsättning.
kram!

Ami sa...

Så kul att se lite av Lissabon här på din blogg eftersom vi precis varit där. Och konstverken av sten tittade vi också på :)
Kram

BP sa...

Som vanligt har ni roligt under ert ESC-äventyr! Helt underbart att se det och din bildkavalkad från Lissabon. Har aldrig varit där själv, men sett många bilder från staden som verkligen verkar vara underbar.

Klockan 03 - inte illa. Men du är ju en renodlad nattuggla, precis som jag. Å jag har då aldrig jobbat skift;-)

Fortsätt och njuuuuuuut!

Mias Mix sa...

Kul att få se lite av Lissabon. Var så länge sen jag var där så kommer inte ihåg mycket. Mer än kasinot i Estoril där jag vann ett par tusen. Fortsätt njut och ha roligt:)