måndag 28 maj 2018

Måndagsblues

Fick ett härligt morgonfoto från Korfu när jag vaknade, sonen med flickvän kommer att ha en härlig vecka! Detta är utsikten från balkongen, mysigt!
Själv laddar jag inför jobbnatt, det blev sovmorgon, en stund i solen på balkongen, hämtat paket (present till syster som snart fyller år). Nu har här ätits lite mellanmål innan jag tar tåget till Sollentuna och F&S, dags för jympa. Maken på väg hem från jobbet, hämtar mig efter passet, då blir det en snabb dusch och mat innan jag cyklar till jobbet. Det vackra vädret håller i sig! Otroligt!

5 kommentarer:

Ditte sa...

Full fart är det då på dig! Önskar dig en fin dag, jobbpass och en hyfsat lugn natt.
Mysigt med en bild från med sonen från deras hotellrum på Korfu. Bli bra!
Kram!

znogge sa...

Vilken härlig vy från deras hotellrum för visst är det något extra när man ser havet. Hoppas passet går bra och att arbetsnatten blir lagom!

Kram

BP sa...

Det är då inget fel på den utsikten från hotellrummet. Underbart! Härligt med lite solbadande på balkongen. Ja, vilket helt underbart väder vi har. Om man tittar på väderprognoserna så är Skandinavien just nu bland de varmaste länderna i Europa, utan minsta antydan till regn i våra trakter. När hände detta senast. Aldrig tror jag. Vi är ju inne i vår tredje vecka.
Önskar dig en lugn natt som vanligt och jag hoppas att KS har A/C;-)

Ama de casa sa...

Vilken härlig vy! Inte alls dumt med den utsikten :-)

Hoppas att både gympapasset och jobbpasset gick bra, och att det senare var lugnare än det första :-)

Ami sa...

Vad härligt att vakna till ett sånt foto. Hoppas sonen med flickvän får en härlig vecka :)
Kram