måndag 7 maj 2018

Måndag innan Lissabon

Växla pengar, köpa deodorant....börja packa.  Och så in på Zara på MoS för en koll, har ju presentkort från svågern som jag fick i julklapp som kan utnyttjas! Hittade dessa cirkusbyxor, som var så sköna...och jaa...de fick följa med hem, liksom blusen, och även en gul blus! Pumpsen som ligger där på golvet har inte jag provat, de låg i provhytten när jag kom in.

Det är ju sommarväder i Lissabon, dock lite kyligare på kvällen, så det är svårt att packa....dessa sandaletter har jag aldrig använt, min käre man har köpt dem i present...för länge sedan, kanske dags att prova dem nu...ja, de får följa med till Lissabon. Nu måste jag fortsätta packa, i morgon bitti kl 10.45 åker vi mot Lissabon via Munchen, där har vi en kort transfer på 40 minuter, så vi hoppas att resväskan hinner med. Vi har biljetter till morgondagens semifinal 1, på ståplats, lila boan är med, vi hoppas att vi hinner till den semin, eller om vi är kvar i Munchen? Det blir en spännande dag, håll tummarna!!

6 kommentarer:

BP sa...

Outfiten i ettan verkar vara inne! Å du är ju alltid "moderiktig".
Skorna i sista bilden är jag däremot aningen tveksam mot. Alltså jag vet ju hur ni festar på ESC och har roligt hela natten lång. Så, ja jag vet inte om jag inte skulle föredrar Nike istället;-)

Ha en toppen resa och NJUT. Men det brukar du ju göra utan min uppmaning;-)

znogge sa...

Vilka bra köp! Blusen ska jag ta en närmare titt på. Önskar dig en riktigt glad och härlig resa!

Kram

Steve sa...

Ha det så trevligt i härliga Lissabon!

Ami sa...

Härligt med Lissabonresan :)
Ha det så trevligt!
Kram

Ama de casa sa...

Verkligen en läcker outfit! Håller tummarna hårt för att både ni och väskorna klarar det korta stoppet i München.
Ha det toppenbra i Lissabon!

(Måste kolla vad ni gjorde i NY, men det får bli senare när tiden räcker till :-) )

Ditte sa...

Vad roligt! Förstår att ni är förväntansfulla! Och visst kommer det att bli toppen. Hoppas dock att väskan hinner med bytet....Men kanske har ni lite reservkläder i handbagaget...
Ha det allra bäst!
Kram!