måndag 21 maj 2018

Minnen och ledig måndag

Denna dag för tre år sedan så träffade jag Måns i Wien, ett trevligt minne! 
I Lissabon för nån vecka sedan träffade vi på en av Italiens sångare i årets ESC, också ett trevligt minne.

Denna natt på jobbet blev makalös, den var så lugn så att man trodde det var något fel på telefonen? Men vi var tacksamma för den lugna natten,som vi så väl behövde! När jag vaknade på eftermiddagen idag så intog kaffet på balkongen, ljuvligt! Lite motigt åkte jag sen till F&S för mitt jympapass, blev förvånad att det faktiskt kom en hel del motionärer trots det vackra vädret, men det var riktigt skönt att träna i en sval jympasal! Imorgon bitti klockan 08 så ska jag vara på Nya Karolinska för en visning av våra nya lokaler, inte alls okey efter tre nattpass att gå upp tidigt i morgon bitti....men men , det är obligatoriskt, så det är bara att bita ihop och hoppas på att man kan sova i natt, och att man kommer upp i tid i morgon bitti!

6 kommentarer:

BP sa...

Kul att du var ledig och kunde njuta av det ljuvliga vädret på din balkong. Å detta efter en lugn natt för en gångs skull.
Efter alla skandaler jag läst om NKS kan jag bara hoppas att den nya BBn är bättre rustad än de avdelningarna som tv har rapporterat om. Hoppas också att någon tänker till och låter er gamla BB vara kvar ett bra tag efter den nya öppnas...

znogge sa...

Hoppas att det blev lite nattsömn och att du kommer upp. I Malmö byggdes en ny KK för inte så många år sedan vilket var på tiden. De gamla lokalerna var just gamla och allt annat är bra. Men förmodligen kunde avdelningen byggts med fler förlossningsrum...

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Härliga Schlagerminnen :-)

Skönt att det blev en lugn natt - ni är sååå värda att det kommer fler såna nu också :-)

Mias Mix sa...

Härliga minnen! Så bra att man har sina foton för då minns man så mycket lättare. Och vad skönt med en lugn natt. Mer lugna nätter åt förlossningspersonalen! Om 6 dagar ska barnbarn nr 2 plockas ut, spännande... Planerat snitt. Hoppas du sov och att det var en bra visning. Ha det så bra!

Ami sa...

Skönt att ni fick en lite lugnare natt. Men att vara på plats redan klockan åtta efter en hel natt låter tufft!
Kram

Ditte sa...

Skönt med en lugn natt. Kankse lugnet före stormen. .
Intressant at se det nya KS och dess BB. Sedan hoppas man ju att det ska fungera. Men det verkar ju mer tveksamt.
Fina minnen med Måns i Wien och nu från Portugal. Klart uppiggande.
Kram!