söndag 6 maj 2018

Skyltsöndag

Skyltar från nätet blir det idag denna skyltsöndag som vi gillar att BP förvaltar! Denna söndag har jag ju mest sovit efter en helt okey natt på jobbet, vilket var väldigt skönt då jag skulle vara passansvarig denna natt, som tur med en helt gäng av erfarna kollegor, så det kändes tryggt! 

En barnmorskas vardag...

Liksom denna skylt, hihi...kanske mest riktat till oss barnmorskor!

Den här är lite gullig, ett gäng nunnor som tar en groupie vid en trevlig bakgrund.

Tänkvärd bild.
 Så är det då dags för semester och en längre ledighet. På tisdag är det dags för Lissabon, och jag har en hel del att fixa innan dess. Låt Eurovisionsveckan börja!

4 kommentarer:

Ditte sa...

Roliga skyltar och med humor och distans. Gillas verkligen. Kan inte välja vilken jag gillade bäst så det får bli alla.
Vad roligt med Lissabon på tisdag.Önskar dig en jätterolig resa och ser fram emot att kanske få hänga med på en hörna.
Kram!

BP sa...

Härligt att du hann skylta innan avfärd till ESC i Lissabon. Förstår att du har en hel del att fixa innan - förhoppningsvis en lila och inte en rosa boa till exempel;-) Bäst att du berätta på bloggen vilken färg du kommer att ha. Vill ju inte missa dig om jag tittar. Bara för din skull;-)

Första skylten var klockren. En höjdarskylt helt enkelt:-)
Nunnorna framför "gud" - hahaha. Vilket önsketänkande;-)

Tusen tack för en toppen skyltning, som vanligt alltså. Stort tack för länken också:-) Njut nu av en ledig dag imorgon för att sedan köra fullt ös i Portugal:-)

znogge sa...

Vilken bra skyltning hos dig! Ja, nu börjar det onekligen närma sig och lite spännande ska det faktiskt bli. Hoppas det går vägen för Sverige i alla fall!

Kram

dianasdrömmar sa...

Njut av Lissabon kram