tisdag 1 maj 2018

Sköna maj välkommen

Inte så mycket bilder att bjuda på idag, så det blir en bild från New York. Byggnaden som det nu står MetLife på , minns jag att det stod Pan Am på när jag var där första gången 1989. Pan Am- ett amerikanskt flygbolag som gick i konkurs 1991.

Natten på jobbet var ovanligt lugn, tänk så det kan svänga! Hjälpte en pojke till världen vid 02-tiden i natt, sen var det lugnt resten av natten, så skönt, vi behöver lite återhämtning! Nu ska jag vidare till jobbet igen..

5 kommentarer:

BP sa...

Vi flög också med Pan Am på vår första resa till USA, fast det var 1986 och målet var Miami. Minns en rolig grej på hemresan som gick via New York. Planet till Sverige var överbokat och vi erbjöds ett senare flyg, men då i första klass. WOW tyckte vi. Du vet stora läderfåtöljer, champagne och lyxmat. Allt serverat av en "egen" flygvärdinna, då vi var de enda passagerarna i första klass.
Det var bara som så att det var en minst sagt "bumpy flight", så hon spenderade den mesta tiden på toa, medan vi mumsade i oss läckerheterna.

Bra med en lugn natt. Hoppas på en till.

znogge sa...

Så skönt att det blev en lugn arbetsnatt för det kan ni behöva mellan varven!

Kram och god kväll!

Anni sa...

Ojojoj. Nu har jag tittat tillbaka på alla dina helt fantastiska bilder från resan. Vilka upplevelser - vilka bilder - vilket läge för en lägenhet! Jag förstår att ni hade det toppen. Fast jag tycker lite synd om maken som inte får gå på museum utan får se pengarna försvinna på shopping istället. Jag hade helt klart gått med din man, så olika kan det vara :-) Därmed inte sagt att jag inte kan shoppa, men då går jag inte i kläd- och skobutiker.

TUR att du fick en lugn natt, ibland tror jag att även du behöver vila lite <3 Men jag blev lite tårögd av den nya grekiska uskan som hade vett att se till att ni fick lite att äta härom natten. Den där Lidl-kransen har jag också köpt någon gång.

Kram på dig <3

Ditte sa...

PAN AM minns jag både som flygbolag och byggnad i N.Y. och att de konkade.
Och N.Y. är ju alltid fint att återvända till. Jag gär det nu via dina bilder och har mina minnen. De försvinner inte.
Önskar dig en lugn natt.
Kram!

Ami sa...

Så skönt att ni fick en lugn natt. Det behövde ni verkligen :)
Kram