torsdag 29 augusti 2019

Debriefing

Klockan 05.50 i morse såg solen ut så här från akutintaget på mitt jobb, en fantastisk soluppgång!
Åkte in tidigare igår kväll till jobbet för debriefing angående fredag natten, med både neopersonal och operationspersonal, läkare och chefer. Skönt att gå igenom helvetesnatten och inse att vi gjorde vad vi kunnat, men med fler händer och fler rum hade det blivit ännu bättre!
Natten i natt var som en smekning om man jämför med fredagsnatten.  Fått sova utan att bli störd, vaknade ändå lite tidigt. Vilat och laddat om för natt nr 2.

7 kommentarer:

Ditte sa...

Bra att ni som jobbade nu tillsammans med ansvariga chefer jag möjlighet till en ordentlig genomgång. Så viktigt. Hoppas nu att de ansvariga tar tag i detta och är varsamma för er som jobbar ute på fältet och gör ett fantastiskt jobb.
Och en ljuvlig soluppgång bjuder du på.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Znogge sa...

Bra att ni fick prata ut om den gräsliga natten för det är viktigt. Så vacker soluppgång!

Kram

BP sa...

Bra med debriefing, men det vore ju otroligt skönt om det medförde några konstruktiva förändringar, nu när cheferna för en gångs skull var med. Jag vet att du inte kan gå in på detaljer här på bloggen, men har ni tänkt att gå till pressen med det som har hänt. Anonymt kanske, för många av er vill kanske inte förlora sina jobb kan jag tänka mig.
Bra att den gångna natten blev lugn och att du kunde sova ordentligt. Önskar dig att även kommande natt ska kännas som en smekning.

Soluppgången är magnifik!

Ama de casa sa...

Vilken underbar soluppgång! Jag ser oftare solnedgångar och dom är inte så dumma dom heller :-)
Skönt att ni har fått gå igenom helvetesnatten. Hoppas "dom som bestämmer" tog lärdom av det hela!
Kram

Ami sa...

Vilken vacker soluppgång! Och skönt att ni fick prata ut om natten!
Kram

Anni sa...

Otroligt vacker soluppgång, men vad hjälper det när ni sällan kan njuta av den? Hoppas verkligen att saker och ting ordnar sig hos er, det var väl meningen att det skulle bli bättre med den nya och inte sämre. Hoppas att cheferna kan gå vidare och få till förändring, snarast! Det krävs väl att en hög politiker kommer för att föda hos er för att det ska hända något på riktigt.
Kram vännen <3

Paula sa...

Puh, det var nog alldeles nödvändigt, men var det bara ett litet plåster på såren...och så nästa gång blir det plåster igen...
Jag förstår att situationen är ohållbar, vad jag inte förstår är att just vården som vi alla människor värnar så mycket om inte ska få kosta !