måndag 19 augusti 2019

Back in business

Faktiskt inte dags för jobbet riktigt ännu, i morgon natt börjar jag jobba. Så denna dag åkte jag istället till mitt "andra jobb" på F&S. Det var dags att kolla hur rörelserna och musiken funkade i en stor sal. Jag tror det blir bra, men måste öva mer på rörelserna. Hann också in i IW-rummet och kolla upp det nya passet, där måste jag byta ut en låt märkte jag! En bra dag är till ända, men kan inte påstå att jag längtar till att börja jobba igen, tycker ju att semestern började nyss!

5 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Du hänger i!
Jo, men det känner jag igen. Jag var jätteengagerad i din ålder. Och sen pågår det bara.
Ha det fint, kram!

BP sa...

"Back on track" med andra ord, även utan löpband/track;-) Förstår mycket väl att du inte längtar tillbaka till jobbet. Men som vanligt efter ett par dagar är man inne i rutinerna igen. Men imorgon kan du iaf ta det lugnt, lägga dig på balkongen och sola en sista gång, för väderprognosen låter ju riktigt bra:-)

Znogge sa...

Semestrar har en tendens till att gå på tok för fort tyvärr. Men som vanligt så kommer man in i rutinerna tämligen snabbt. På gott och på ont får man väl säga...

God tisdag!

Anni sa...

Känner jag dig rätt så har du säkert något kul inbokat redan, något att se fram emot <3

Ditte sa...

Skönt med lite långsam startsträcka. Mne långsam var den ju inte eftersom det var F&S jobb. Men skönt att få delarna där på plats tills det är dags att starta säsongen. Blir hur bra som helst!
Kram!