torsdag 1 augusti 2019

Första augusti...

...det är en speciell dag idag som jag aldrig ska glömma, för då föddes yngsta sonen för 27 (!) år sedan! Hittade en gammal bild från när han bodde på Malta och jag hälsade på. Vi firar honom på lördag när vi alla är lediga.

Jag började dagen att gå ut med soporna och ta en joggingtur i ett betydligt kyligare Solna ( om man jämför med Mallorca!)

Sen var det dags att piffa upp sig för Schlagerpride i stan.

Ett gäng barnmorskor och schlagerbögar på bild!

Vi stötte på Sean Banan som berättade att han var van vid att bli fotad med morsor....eh....
okey, det är alltså mest barn som vill bli fotade med honom!!! ( och deras mammor!) Vet inte riktigt om jag tillhör någon grupp, haha!

Framför scenen var vi inte ensamma, och ett axplock av svenska artister dök upp! Men jag är alldeles för trött för att kolla in vilka bilder jag fick ikväll på artisterna, så det får bli i morgon..

Efter schlagerkvällen på Östermalms IP så åkte vi vidare till båten Patricia där Babsan tog emot oss...
Härliga schlagerlåtar och lite dansande, så var det ändå jag som gick hem först! Fast nu när jag är hemma är klockan slagen 03, så så tidigt gick jag inte hem!.4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilken fin bild på dig och den firande sonen :-)

Tänk att jag inledde första dagen i augusti preciiiis som du! Ja, minus joggningen då, men jag gick också ut med soporna :-D

Vilken härlig Schlagerkväll! Jag begriper inte att du orkar hålla igång så länge på nätterna - imponerande :-)

Ditte sa...

Vilken kul kväll! Full fart! Och Patricia brukar ju vara ett "bra val". Fint mottagande blev det ju också där. Perfekt att du är vältränad så du orkar med trevligheterna.
Härlig bild på dig och sonen från Malta och klart att han ska firas. Ja, ni får också passa på att fira att ni just blev föräldrar denna dag. Grattis.
Kram och trevlig fredag.

BP sa...

Då var vi tre som började dagen på samma sätt, alltså med att gå ut med soporna. Ingen joggingtur här heller!

Vilka gladbilder från Schlagerpride och Patricia. Bilden med Babsan är ju en absolut höjdare. Du ser så himla överraskad och glad ut. Fullt förståeligt!

Härlig bild med dig och sonen också. Kan aldrig bestämma mig om han liknar mest dig eller din man;-)

Anni sa...

Fina Babsan! Tänk så osminkad du ser ut :-)