fredag 23 augusti 2019

Saknad

Igår var det en vecka sedan som Maja lämnade oss, känns fortfarande overkligt. Den här fina bilden tog vår kompis Tobbe på midsommarhelgen på landet. En av de sista gångerna hon var ute. ♥
Idag spöregnar det, och min undran blir hur jag ska ta mej till jobbet ikväll, blir det buss, eller blir det cykel? Ja, vi får se, till jobbet kommer jag på ett eller annat sätt!

8 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Man saknar ju de små när de gått över till andra sidan...hoppas ibland att det finns en andra sida för dessa "pälsklingar" så man kan se dem igen men så är det väl inte...men det är en mysig tanke.

Regnat här idag med...skolutflykten ställdes in...ungarna var glada för att slippa...jag med ;)

Ha det bäst nu då.

BP sa...

Vilket fint foto där i solskenet. Nu njuter samtidigt som hon spanar ser det ut som.

Ja, det har ösregnat hela dagen här också, men du kanske klarade dig och kunde ta cykeln, för det slutade regna här vid klockan 18:00. Önskar dig en lugn natt!

Ditte sa...

Viken fin bild av Maja. Förstår verkligen att du saknar henne. Nu är det lite uppehåll så hoppas att du kunde ta cykeln till jobbet. Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Maja påminner mycket om den spanande Mia Katt, som vi hade.
Förstår din saknad, den sitter i länge.

Här har varit mycket regn och blåst, men till slut kom jag iväg idag ner till stan. Dock kunde jag inte komma till konserten i Stadsträdgården igår, så synd, regnade för mycket.
Kram!

http://kraka.moah.se sa...

Förstår att du saknar henne. Det är så jobbigt när de måste gå över regnbågsbron.

Hoppas du har det bra på jobbet. Jag är ledig ett par nätter nu efter två jobbade. Men ledig tid går fort, alltför fort.

Kram

Anki sa...

Alla vi som någon gång haft en älskad hund eller katt, vet precis hur det är och känner igen den näst intill outhärdliga saknaden. Ändå känns det bra att veta att de inte lider, att alla smärtor är borta ...
En jättefin bild på henne där i solskenet!
Önskar dig en fin helg!

Steve sa...

Det är alltid lika tråkigt när beslutet måste tas, men det viktigaste är att veta att man tar beslutet för djurets bästa. Maja har ändå haft ett rikt liv med boende både i stan och på landet
Saknaden kommer alltid att finnas. Som väl är finns det då goda minnen och bilder att plocka fram.
Den där midsommarbilden av Maja på landet är helt underbar.

Ama de casa sa...

Vilken jättefin bild på fina, fina Maja. Förstår att saknaden är stor!

Här regnar det inte (än) men jag har fått den kyla som jag varit ute efter mest hela sommaren :-)

Hoppas natten blir lugn!