onsdag 7 augusti 2019

Dalarna

 Inte en sommar utan att få komma upp till mina barndomstrakter i dalarna! Vi lämnade ett soligt Stockholm , stannade till vid Gävle bro för en fika, och då stod regnet som spön i backen! Men solen sken igen när vi kom till Falun, där jag alltid blir så nostalgisk , inte minst sen min bror flyttat tillbaka  till det område där vi är uppvuxna i!! Hann inte besöka kyrkogården, det får vi ta i morgon. Vi fortsatte vår färd mot det ljuvliga Tällberg , med dess utsikt över Siljan! Här är så vackert! Vi hade bokat bord i restaurangen, och kunde sitta ute och njuta av en fantastisk god middag. Jacuzzi på rummet passar mej bra, och sista bilden på ett tyst Tällberg från vår balkong, doften av sensommar och en himmel som fortfarande har lite ljus sommarkväll över sig... vilken lyx att få vara här!5 kommentarer:

BP sa...

Det kallar jag för en njutflykt à la Ditte och en suverän hemester:-) NJUT!!!
Kram!

Ami sa...

Vilken härlig utflykt :)
Kram

Ama de casa sa...

Åh så härligt det ser ut - fortsätt att bara njuuuta! :-)

Ditte sa...

Så härligt! Gävle bro stannar vi alltid på när jag är ute på jobbresor norrut. Smidigt och fungerar bra. Och med stort utbud.
Nu blir jag intresserad av Klockargården, ser så fint ut. Och med god mat. Har ju testat andra hotell när jag varit på jobbresa som vi varit nöjda med. Men detta är nog snäppet finare.
Ha det fortsatt fint.
Kram!

Znogge sa...

Vilka härliga bilder från ert besök i Dalarna! Håller med om att det var en njutflykt!

Kram