onsdag 14 augusti 2019

Onsdagen den sista semesterveckan

Godmorgon säger Maja mellan mina nyinköpta växter. Idag ser hon skruttig ut på förmiddagen och äter inte alls, men på kvällen är hon så hungrig och jag bjuder henne på rå köttfärs som hon slukar.

Maken jobbar idag, men han har fått den nya badrumskåpet på plats, och det var verkligen behövligt med mera utrymme (för alla mina flaskor!)


Spegeldörr är det på skåpet också, perfekt!
Idag kom yngsta sonen med flickvän hit en snabbis för att få träffa Maja en sista gång. Vet inte hur jag ska klara morgondagen! I morgon förmiddag kommer en veterinär hem hit och ska hjälpa Maja att "tassa vidare". Tack för alla styrkekramar!

7 kommentarer:

BP sa...

Vilket fint foto på Maja där bakom lavendeln. Hon ser ut att drömma och vara i sin egen värld där. Lider med dig Susjos, det gör jag verkligen. Men hon får "tassa vidare" i sitt eget hem, vilket är lika viktigt för dig och kanske Maja. Det sägs ju att människor helst vill dö i sin hemmiljö, så det är så fint att det är möjligt även för djur att en veterinär kan komma dit och...

Ger dig många styrkekramar och tänker på dig imorgon.

PS. Badrumsskåpet är hur snyggt som helst och svart, vilket vårt också är. Å det är ju så generöst av dig att dela det med din man som får åtminstone en hylla att ställa sina grejer på. Eller fel, han kanske får den översta och tomma hyllan också, för dit når du kanske inte;-) DS.

Znogge sa...

Det väntar en tuff dag i morgon för er. Dock måste det kännas bra att veterinären kommer hem till er så att Maja slipper förflytta sig och eventuell oro som det kan medföra. Men så tungt är det ändå. Tänker på er.

Många kramar <3

Paula sa...

Men vilken fin avslutning Maja får! Hit ut på vischan kan man inte få någon veterinär på hembesök. Även om hon ätit en middag så bevisar ju inte det att hon plötsligt blivit ung och frisk igen...tänker på dig, tänker på Maja som haft ett långt och bra liv med en superduper familj. Och sänder många kramar!

Ama de casa sa...

Tårarna rinner här igen. Men ett helt rätt beslut, och så fint att Maja får tassa vidare hemmavid!
Sååå fint och sååå jobbigt. Men helt rätt. (Känner att jag upprepar mig här...)

Hoppas att du kan känna den kärlek som finns här i bloggvärlden och att den hjälper dig fram i morgondagen.
Stor KRAM!

Anki sa...

Läste just om Maja ... en svår dag väntar för dig, men en befrielsens dag för Maja ... så bra att en veterinär kommer hem till er i alla fall.
Hon har haft ett långt och gott liv och nu måste hon få vandra vidare.
Sänder dig en varm styrkekram!

Guldkryckan sa...

Lider så med dig jag med...skit alltså...!
Skönt att ni slipper åka någonstans iallafall för att göra det så den lilla kan få somna in hemma...precis som det ska vara.

Ha det fint nu trots allt...!

Ditte sa...

Så bra att veterinären kommer hem.Då är ni alla i en van och kär miljö. Så fint det nya badrumsskåpet blev och förvaring kan man sällan få för mycket av. En spegeldörr är jättebra det också. Saknas ofta. Bilden på maja i krukan är så fin. Hon gör sig så bra där bland blommorna.
Kram och många tankar