tisdag 27 augusti 2019

Vilken sensommardag

Lockade med min man till Tenöbadet i Vaxholm idag, tänkte att kanske det blir ett bad i Sverige i sommar i alla fall...

...och ja, fötterna fick bada, men det var allt ! 

Sista tempen på vattnet gjordes den 12 augusti, och då var det  +17 grader....men vackert var det ...


Men efter ett par timmar i solen så hade jag bråttom att komma hem igen, en date var bokad med min gamla barndomskamrat från Hofors, hon har fortfarande semester och bor på Ringvägen i närheten av Thaiboat, så dit gick vi, utan att ha beställt bord. Men vad gör det när de har så goda drinkar att välja på medan man väntar! En timme senare hade vi bord och kunde äta gott.

Första gången jag sitter ute och äter på Thaiboat, så sommarkänslan satt i hela kvällen, mysigt!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Här hade vi till och med 22 grader i vattnet efter mätning! Inte illa :D Men en god och bra kväll fick ni även utan bad.

Kram och god onsdag nu!

Anki sa...

Ser ut som en väldigt härlig dag ... och kväll!
Ha en bra onsdag!

Susanne sa...

Vilken härlig dag, när jag gick hem igår kväll runt halv tio var det 21 grader i Stockhol.

Ama de casa sa...

Härliga dagar så här i slutet av augusti :-) Så du doppade bara tårna? Fagis! Fast å andra sidan är det mer än vad jag har lyckats med i år... :-D

BP sa...

Högsommarvärme, helt otroligt. Å just Thaibåten är ju Dittes hemmaplan också. Tycker deras drinkar är rena konstverk. Att kolla bartendern mixa drinkarna är verkligen fascinerande. De är otroligt skickliga.

Ditte sa...

Då fick du i alla fall lite sol ute i Vaxholm. Skönt så. ch en skön kväll på Thaiboat. Såg att det var kö dit, vilket det ofta är, och detta är nog stans bästa ställe en skön sommarkväll. God mat och gott att dricka gör ju sitt till. Även miljön. Att sitta ute i den fina kvällen är ju bara så skönt.
Kram!