fredag 16 augusti 2019

En ny dag

Idag hade jag bokat in min födelsedagspresent till min man ( ja han fyllde år i maj, jag vet!), han visste att det gällde en hotellövernattning , men inte var nånstans. Men han blev positivt överraskad när färden gick till Grand Hotel i Saltsjöbaden ! Detta var precis vad vi behövde efter den tuffa gårdagen. Att man kan gråta så mycket över en katt, men å andra sidan, hon var ju vår familjemedlem i nästan 18 år, så det är ju inte så konstigt!
Vi har haft en underbar dag i en tjusig svit, lite träning på gymmet, ölpaket på rummet, skumbad och så en tre rätters middag som smakade mums. Bloggar från mobilen, vilket är lite krångligare, mer bilder kommer i morgon!

4 kommentarer:

Znogge sa...

Maja var inte bara en katt utan en familjemedlem under många år så då är det klart att man sörjer och saknar. Den härliga gårdagen var verkligen precis vad ni behövde och så skönt att komma bort ett tag.

Kram

Guldkryckan sa...

Jo..gick ju in på din blogg där under en paus i mötena vi hade..blev tvungen att släcka ner efter halva inlägget..blev lite för mycket för mig.
Vet hur det är att mista en familjemedlem med fyra ben..man glömmer dem aldrig.
Ett fint avsked fick ni så som sig bör.

En fin dag där behövde ni...ha det fint nu.

Geddfish ♥ sa...

Så skönt att ni tog detta tillfälle!
Varm kram!

BP sa...

Snack om perfekt tajming med den bokade födelsedagspresenten. Verkligen precis vad ni behövde! Å vilket fint väder ni hade också. Bara tacka och ta emot:-)

Klart du/ni sörjde Maja och grät. Det är ju ungefär samma sak som att förlora ett barn som hunnit bli 18 år. Hoppas dock att du/ni mår bättre och bättre för varje dag som går. Kram!