lördag 10 augusti 2019

Lördagsaktiviteter

Hade en del ärenden att uträtta på MoS idag , kom bl.a hem med detta goda mellanmål!

Sen satte jag på mej favoritshortsen som jag köpte i Kalifornien 1988, och som knappt håller ihop längre, men jag älskar dem!

...påbörjade jagandet av IW-musik blev svårare än jag trodde, men fick ihop lite musik i alla fall, men tiden går fort när man håller på, det är mycket kvar ...men om det fortsätter att regna som det gör nu, då hinner jag nog med en del i morgon också!

4 kommentarer:

BP sa...

Du är då precis som jag - inte går vi ut i skogen och plockar bär, nej då. Vi traskar till närmaste mataffär och köper rensade bär utan maskar (hallon). Hahaha!

Dina shorts är ju inne. Det är väl dagens mode att ha rispade jeans/shorts om jag har förstått det rätt. Du är moderiktig!

Japp, vädret var ju ingen höjdare idag, och enligt prognosen får du nog tillfälle att färdigställa ditt pass imorgon medan regnet smattrar ner utanför;-)

Ama de casa sa...

Att köpa trasiga kläder förstår jag mig inte på, men att ha sönder dom själv, det är jag rätt bra på. Ibland är alltså till och med jag moderiktig ;-)

Sååå gott med bär! Brukar också köpa hem från affären och pigga upp den naturella, grekiska yoghurten med.

Lycka till med IW-musiken och passet, det kommer att bli superbra när du är klar med det :-)

Ha en fin söndag!

Znogge sa...

Smart och varierat mellanmål! Vissa plagg trivs man extra bra i så de får hänga med tills de faller i bitar.

Ha en finfin söndag!

Ditte sa...

Perfekt att köpa bär. Har aldrig varit så mycket för just att plocka dem. Hallon ok för då har jag inte behövt böja mig. Och lite svamp kan jag tycka är roligt att plocka.
Förstår din känsla av att bära dessa gamla shorts. För egen del har jag inga kvar av dessa gamla trotjänare. Tyvärr. Du får bära dem med andakt.

Lycka till med musiken och med tanke på vädret så har ju inte direkt utevistelse lockat.

Önskar dig en fin kväll.
Kram