onsdag 21 augusti 2019

Mjukstart

 Så var första natten på jobbet avklarat efter semestern. Det var väl egentligen en skaplig natt, fast en hänvisning fick jag göra till Uppsala då det var fullt  hos oss och på alla kliniker i stan, även Södertälje. Lämnade över en full avdelning som vanligt. Fick också höra att ännu flera har sagt upp sig, både på dagen och natten. Så trist! Inatt är jag ledig,så det blev en mjukstart, och det passar mej perfekt! Dagens första foto visar en längtan till New York, Ama har ju just varit där . Bilden är tagen från när vi var där i april förra året.
Kan inte låta bli att lägga in en skylt fast det bara är onsdag, en aktuell händelse i en tecknad version!

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Skönt med en mjukstart :-)

Vilken fin bild från den härliga stan! Den här gången blev det bara två nätter där innan vi hastade vidare :-)

Haha! Ja, det var verkligen en bra tolkning av Trumpens "mogna" beteende :-D

Ha det gott!

znogge sa...

Skönt att det blev en mjukstart men tråkigt att många sagt upp sig. Oftast speglar det vad personalen tycker om arbetsplatsen.

En klockren skyltning fastän det bara är torsdag!

Susanne sa...

Skönt med mjukstart, men så tråkigt att många säger upp sig.
Kram

BP sa...

Perfekt med en mjukstart, då kommer du in i lunken på ett lugnare sätt. Ja, den amerikanska presidenten slutar aldrig förvånas. Sandlådan verkar ju vara hans favo lekplats. Det som är värst är att det är det amerikanska folket som valt honom. Undrar vad det säger om amerikanerna...

Guldkryckan sa...

Skönt med mjukstart men mindre roligt med kollegor som slutar...verkar bli mer och mer så inom vården...slitsamt yrke och kassa löner om man ser till ansvaret man har för människoliv.
Man orkar väl inte hur mycket som helst.

Men nu får du ha en fortsatt trevlig kväll.

Ditte sa...

En mjukstart är alltid bra. Men trist att många sagt upp sig men jag kan förstå det. Varför ska man slita ut sig när det inte uppskattas?
Och fina minnen har du från N.Y. Jag också trots att det är länge sedan jag nu var där. Men med "Trumpeten" där känner jag. ingen längtan dit just nu.
Bildserien var så bra-
Kram!

Mias Mix sa...

Skönt med mjukstart men trist när kollegorna börjar säga upp sig. När ett par väl har sagt upp sig är det lätt att fler hakar på.
Ja Trumph bevisar om och om igen vilket "barn" han är. Klockren skylt!