tisdag 23 november 2021

Balansundersökningar

Visst vaknade jag i morse, av mobilen...satte den på ringning lite tidigare, för den där vibratorn blev man ju lite chockad av om den skulle dra igång, haha! Nu är det upplyst i vår rondell såg jag på väg till bussen i morse.
 
Vid busshållplatsen var det en vacker himmel...


Så var jag på plats kl 08 i morse på gamla KS. Har gjort de konstigaste undersökningar som jag bara kan tänka mej? VNG och Kaloriskt prov.  Knackningar i huvudet, svarta glasögon och spolningar i öronen av kallt och varmt vatten, som skulle framkalla yrsel, och det gjorde det, allt som allt tog detta nästan 4 timmar, men det gick bra. Den person som hade hand om mej idag ska ha en stor eloge för hennes pedagogiska sätt som gjorde mej avslappnad och att hon talade så tydligt trots visiret!
Hann precis hem och äta brunch, vrålhungrig var jag. Vidare till frissan, och sen snabbt hem i den täta trafiken och hoppade i säng, har försökt vila lite i alla fall, nu stundar en natt på jobbet.


9 kommentarer:

BP sa...

Dina öron (och du) får ju en total makeover. Väldigt intressant läsning av något jag aldrig hört talas om. Ytterligare ett steg mot implantatet - så ska du ta det.
Hoppas du inte har glömt allt då du varit borta från jobbet ett tag nu;-) Önskar dig en bra och dräglig natt. Du slipper i alla fall all stress på förlossningen!

znogge sa...

Du blir verkligen ordentligt undersökt måste jag säga vilket självklart är bra men det tog sin lilla tid. Hoppas att natten inte blir alltför jobbig med tanke på den intensiva dagen.

Kram

Geddfish ♥ sa...

Välundersökt! Men så bra, då. Verkligen har man tagit itu med problemen. Klart man hittar en bra lösning nu.
Önskar dig en bra arbetsnatt.
Kram!

Ditte sa...

Vilken tuff dag! Skönt att du hade en bra person med dig som gjorde undersökningarna. Nog så viktigt-
Hoppas du hann vila lite hos frissan också.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram

Ama de casa sa...

Oj vilka tester och vilken tid det tog! Men det är ju väldigt bra att dom är så noggranna. Det blir nog bra i slutänden det här ska du se!

Hoppas natten har varit bra.
Kram

Annika sa...

Precis, ännu ett steg mot implantat!! YAY!!
du får verkligen genomgå grundliga, obehagliga och långa undersökningar. MEN det är bra det med tanke på slutresultatet Och personal som är så fin därtill.
Tycker all personal jag mött hemma på sjukhus (då jag följt med mina föräldrar på olika läkarbesök) har varit såååå fina.
Kramar!

dianasdrömmar sa...

Oj, vilka undersökningar kram

Paula Merio sa...

Nu har jag läst ikapp och du vilar inte på lagrarna. Massor av spännande nytt på hörselfronten och så tillbaka till bistra verkligheten på jobbet. Underbart att få tillgång till alla dessa tekniska manicker som underlättar din vardag! Varför har du inte blivit erbjuden dessa tidigare? Trodde alla som hade konstaterat dålig hörsel fick alla tänkbara hjälpmedel?
Får du något utlåtande om alla dina balansövningar och när i så fall. Vad har du kvar i processen innan du kan få veta hur det blir med inplantat?
Många frågor som inte pockar på direkta snabba svar, det får du ta när du är ledig med gott om tid
Kramen

Anki sa...

Oj ... vilken tuff dag du hade ... såå långa undersökningar. Hoppas att de nu visar att du kan få ett implantat!
Fina bilder från din dag!
Kram