onsdag 3 november 2021

Tråktorsdag på en onsdag


 När jag vaknade idag efter nattens jobb så hade jag fått ett inspelat meddelande på min mobil, det var personal från magnetröntgen som försökt få tag på mej för att säga att tiden jag fått i morgon, som jag väntat på i 4 månader, måste ställas in pga personalbrist! Gissa om jag blev besviken, det var ju ett steg närmare ett godkännande inför min eventuella ci-operation! Man kollar att hörselnerven fungerar som den ska , så man kan operera. Nu vet jag inte när jag får en ny tid, men det lär dröja, kommer ju inte att var tillgänglig den närmaste tiden...är ju semester på gång!

Regnigt ute, men var tvungen att ta mej till F&S för mitt IW-pass. Det blev pendeltåget till Sollentuna och sen en promenad till F&S på Stinsen. Ovanligt många motionärer kom, så det blev ett kul pass. Maken hämtade mej på vägen hem. Nu ska jag ställa om och bli dagmänniska ...

Orsakullan undrar idag : 

  1. Vad väljer du, att se eller höra?
  2. I mitt fall är det ju så att jag inte hör så bra, fruktansvärt jobbigt, men att inte se...det måste vara tuffare. Att förlora ett sinne är aldrig kul. Men är man döv så finns det ett språk att ta till : teckenspråket! Jag har bistått vid födslar med döva blivande föräldrar, och de har fått hjälp av en teckentolk under födelsen, gick så bra så! 

5 kommentarer:

BP sa...

Så himla snopet att ditt MR blev inställt imorgon. F*****n också! Så det verkar vara fler avdelningar som har personalbrist just nu, inte bara BB. Tycker verkligen synd om dig. Det värsta är att du inte ens kan göra nåt åt saken. Å allt man inte kan påverka själv... ja, jag brukar då strunta i det.

Gissar att du har ungefär samma inställning, speciellt då du nu ska ha semester. Ska väl bli kul att ställa om till dagtid:-)

Så spännande att se vart du/ni hamnar.

PS. Svarade ungefär som du på frågan som Orsakullan ställt idag. DS.

Znogge sa...

Så tråkigt att din tid blev avbokad. Jag minns hur det kändes när min operation blev inställd kvällen före. Dels vile jag ha det avklarat, dels hade jag laddat mentalt. Jag tror och hoppas på att du kommer att prioriteras när nya tider fördelas.

Att förlora ett sinne är så svårt men spontant skulle jag föredra att kunna se.

Kram och god torsdag.

Ama de casa sa...

Fyyy vad trist att din tid blev inställd! Hoppas du får en ny tid direkt efter din semester (vart nu den går...).

Att inte se skulle definitivt vara värre för min del, men självklart vill jag vara vid alla mina sinnens fulla bruk.

Skönt med semester nu - njuuut av din dagliga tillvaro :-)

Ditte sa...

Så trist att din MR- röntgen blev inställd. Förstår verkligen din besvikelse. Hopplöst att heller inte direkt få en ny tid.
Visst var det trist väder men kan tänka mig att du blev piggare av ett välbesökt motionspass. Förstår att många kommer till dina pass.
Skönt att du blev hämtad av maken och likaså skönt nu med semester.
Önskar dig en bra torsdag.
Kram

KajsaLisa sa...

Det är svårt att ställa om, jag har problem med dygnsrytmen just nu.