fredag 19 november 2021

Gran Canaria sista dagen , dag 13


 Vår sista dag här i Puerto Rico såg ut att bli fin…

För sista gången dessa veckor tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut på mina 5 km jogg och powerwalk. 

Lite vemodigt är det, men dessa backar kommer jag inte att sakna. 

Idag gjorde jag slag i saken och gick ner till stranden för att få känna sand mellan tårna, men fick inte med mig maken, han gillar inte att ligga på stranden . Jösses så skönt det var med solvarm sand! 
…och solen sken! Ljuvligt! 
På min väg hem gick jag ner till vattnet , kunde ju inte bada när jag hade pengar och mobil med mig, men hade verkligen önskat att jag kunde ta ett dopp, för det var inte allt så kallt som jag trodde, absolut över +20 grader, säkert mer! 
Några badade i alla fall.
Hejdå playan! 

På kvällen hade vi bokat bord på en fiskrestaurang nere vid hamnen som jag fått tips om, men ack så besviken jag blev på deras tonfisk, kunde inte ens äta upp den, suck! Efter middagen tog vi en promenad upp till centrum och gick förbi denna rondell.
Avslutade kvällen med en drink på pianobaren … två fantastiska semesterveckor är över, känns lite vemodigt, men ändå skönt att komma hem igen. Nu har vi tankat energi och lapat sol så det väl ska räcka hela vintern! Hemma väntar en spännande vecka vad gäller min hörsel.

8 kommentarer:

BP sa...

Förutom den totalt misslyckade middagen som avslutning så lämnar du/ni Puerto Rico med flaggan i topp skulle jag säga.
Å att du ändå hann ned till stranden och fick sand mellan tårna - ja, undrar vad Ama tycker om den saken;-)

Du har haft en helt fantastisk semester och med batterierna laddade kan du lugnt återvända till 10 grader. Japp, det är rätt varmt för årstiden här.

Å vad gäller hörseln så blir det förhoppningsvis in succéstory:-)

PS. Älskar ditt pannband. Himla snygg selfie:-) DS.

Anki sa...

Tiden går fort när man har roligt, sägs det - och två veckor går väldigt fort. Två underbara veckor!
Kram

Ditte sa...

Härligt med en sväng ner till stranden. Här kände jag igen mig.Numer solar jag ju inte så en strand är jag bara på om jag ska bada. Annars är det ju skugga som gäller. Så klart vattnet är och synd att du inte kunde ta ett dopp.
Förstår att ni haft ett par verkligt fina veckor och jag har hängt med på det ni gjort. Perfekt med ert fina boende med terrassen och bubbelbadet.
Trist att sista middagen blev en besvikelse. Grillad tonfisk kan ju vara så gott. Kanske var detta en av turistfällorna som lever på sitt namn.
Håller tummarna och önskar och hoppas att du får positiva besked hemma vad gäller operation av öronen.
Välkomna hem.
Kram

Ama de casa sa...

Det blev ju en fantastisk avslutningsdag! Ja, om man bortser från tonfisken då.

Hmm... Jag brukar skylla på att jag glömt badkläderna när jag inte tar mig ett dopp, men jag ska lägga din undanflykt om "pengar och mobilen" på minnet ;-) Haha! Nejdå, jag förstår precis. Dom gånger vi är och badar på vid stranden eller ett större poolområde är alltid en av oss värdesaksvakt medan den andre badar.
Fast i det här fallet skulle jag nog ha gjort som din make och sluppit få den där sanden mellan tårna :-)

Hoppas ni får en bra resa hem!

Geddfish ♥ sa...

Kända kvarter, som ni nu lämnat. Ja, även två veckor går fort.
Vi lärde oss att de små mysiga fiskrestaurangerna inte var någon hit. Överreklamerat. Synd att sista middagen blev så fel.
Hoppas du är laddad nu!
Kram!

Ami sa...

Så härliga veckor ni har haft. Och underbart att känna varm sand mellan tårna.
Kram

znogge sa...

Ni har verkligen haft två härliga veckor med sol, värme och avkoppling. Så skönt att den sista dagen blev bra också bortsett från middagen då. Det händer ibland att man blir besviken och visst är det tråkigt.

Kram och god hemresa!

Paula Merio sa...

Men vad säger du? Oätlig tonfisk! Varför klagade du inte?? Det var länge sen jag åt tonfiskbiff, föredrar faktiskt tonfiskcarpaccio...
Ja du och jag ska nog inte åka på gemensam semester. Jag vill ut på havet, bada i havet, tillbringa så lite tid som möjligt på hotell...Men jag förstår dig, allt finns där nära till hands och det är ju inte första gången ni är där så ni känner ju redan mgivningarna. Jag är bara så rastlös...något jag inte känner av här hemma.
Kramen och välkomna hem