måndag 8 november 2021

Glad måndag GC dag 2

Försöker blogga från mobilen, det går sådär. Bilderna kommer i fel ordning, men så får det bli! Sitter just nu på denna bar och avslutar kvällen. Som ni ser har jag tagit av mej en hörapparat, och istället satt in en öronpropp, musiken är tyvärr alldeles för hög.
Kvällens middag intogs på en populär restaurang: Pinocchio.
Vi åt fisk till varmrätt…
Caprese till förrätt, mycket gott! 
På eftermiddagen idag provade jag vår jacuzzi på balkongen, så skönt för min hemska träningsvärk, fast några bubblor fick jag aldrig igång. 
Vilken dag, strålande sol från en klarblå himmel..
Som sagt, bilder i fel ordning! Dagens lunch intogs på balkongen. Vi köpte tortilla i butiken, så gott! 
Gott med frukost efter träning i morse. 
På min morgonrunda dök han upp! 
En del av hamnen i Puerto Rico i morse..
Jag var inte ensam ute i morse, så många som joggar och tar morgonpromenader. Min man gick till gymmet och deras crosstrainer. 
Härlig miljö att jogga i…
…men en hel del backar…
Jympa på stranden…
Jogga förbi playan…
På min morgonjogg mot havet…
Det skulle bli en fin dag idag…
Gårdagens middag intogs här. En underbar familjedriven restaurang, och pappan kände igen oss, fast det gått många år sedan vi var där! 
Tonfisk med kanarisk potatis och mojo, såå gott! 

 Gårdagens kvällsbild ser likadan ut som kvällens bild! En väldigt glad måndag, Caritas tema, vi njuter av det goda i livet just nu. Härligt! 

8 kommentarer:

Ditte sa...

Så roligt att få hänga med er hit. Njuter! Har ju varit i Puerto Rico många gånger men innan det växter så mycket. Stranden kände jag igen och delar av småbåtshamnen. Men du kan ju tänka dig att det var helt annorlunda med från början 2-3 hotell i början av 70 talet. Sen kam ju fler men inte som det ser ut idag.
Förstår att du har träningsvärk för backigt är det. Och säkert hade jacuzzins bubblor varit bra. Förhoppningsvis kan någon fixa den så den fungerar.
Så roligt att ni var igenkända på restaurangen. Och extra roligt med en familjerestaurang. Perfekt med balkonglunch. Gott!
Tack för idag. Och jodå, jag är avis.
Kram och ha det fortsatt bra.

PS Gör inget att bilderna kommer i "fel" ordning. Är så glad över att de kommer.

BP sa...

Gladare måndag får du (och jag) nog leta efter, speciellt med tanke på att det just nu är tre minusgrader i nollåttaland.
Måste säga att jag beundrar dig som lyckas blogga med mobilen och lägga upp en hel bildbomb. Det jag jag då aldrig lyckats med. Gillade den "English breakfast" och den enkla men ack så goda tortillan. Jodå, tonfisken med de sååååå goda kanariska potatisar och mojo-såsen minns jag så väl - dregel, dregel.

Å förutom jultomten som troligen var en sådan som "skakade" också var det ett helt perfekt inlägg i kylan här. Fortsätt bara är du snäll:-) Älskar att åka snålskjuts:-)

Znogge sa...

Det gör väl ingenting att bilderna kommer i fel ordning för jag kan ju se hur härligt ni har det. Så skönt det måste vara att få lite miljöombyte och att njuta av värmen igen när vi bara går mot mörkare tider hemma.

Kram och god onsdagsmorgon!

Ama de casa sa...

Inte svårt att ha glada dagar där ni befinner er! Härliga bilder och ett underbart väder :-)
Maten såg god ut, men det var på tok för många morötter till vissa av rätterna om du frågar mig... ;-)

Ha det fortsatt glatt och trevligt!
Kram

Anni sa...

Tack tack tack för dessa ljuvliga bilder, de behövdes verkligen denna dag när jag vaknat upp till frost i hela trädgården. Nu får du njuta sådär som jag vet att du kan av din semester!

Ett tips när du lägger in hela dagens bilder samtidigt är att göra det i html-läget, då kommer de i rätt ordning. Jag är så less på allt trixande som krävs i inte-längre-så-nya blogger.

Ami sa...

Det gör inget om bilderna inte kommer i rätt ordning. Så härligt ni har det.
Kram och fortsätt njut

Annika sa...

Vad härligt ni har det!
SÅ fint för er att komma iväg till värme och få miljöombyte så här i november.
Fortsätt att ha det riktigt bra!!!
Kramar!!

Paula Merio sa...

Förstår att ni njuter, ni som längtat efter sol och värme! Men träningsvärk? Du som håller igång för jämnan, trodde du var immun! Har ni inte badat i havet? Vill du ha mer träningsvärk kan du väl jogga på stranden i den lösa sanden, tihi
Fortsätt njut bara, tänk inte på oss i snöblasket här hemma!
Kram