torsdag 25 november 2021

Tråktorsdag


 Efter en lugn natt på jobbet så har jag sovit mest hela dagen. Men var ändå trött när jag vaknade. Piggar väl upp mej med en dusch tänkte jag, men det blev en kort dusch, för vattnet var bara ljummet, brr! Inget varmvatten alltså. Trött en tråktorsdag (kajsalisas tema)...kanske inte så konstigt med denna trötthet efter två nattpass, och en intensiv start på veckan med alla dessa besök och undersökningar vad gäller min hörsel. Nu ska jag vila i ett par dagar...

På facebook dök det upp ett minne häromdagen som får förgylla bloggen idag, ett minne från Gran Canaria och ett par schlagerkompisar som vi träffade där!

5 kommentarer:

znogge sa...

En intensiv vecka för dig så här långt. Hoppas att du kan njuta av några lediga dagar nu.

Kram

BP sa...

Ja, efter två veckors dagliga joggingturer på morgonen, strålande sol och sena nätter så var det ju faktiskt en tuff början på den här veckan. Sånt gillar inte en "mogen" kropp. Tro mig jag vet;-) Men nu är du åtminstone ledig två dagar/nätter. Å som jag känner dig lär du utnyttja dessa lediga dagar till max. Det kallas för uppladdning:-)

Ditte sa...

Verkligen en rivstart på veckan. Ansträngande undersökningar och så jobb på det, plus en del annat. Förstår att du är trött. Hoppas du nu kan vila dig när du inte ska jobba. Alltså inte ha det så jäktigt och så mycket som kräver kraft.
Kul med minnet från Gran Canaria. Visst piggar det upp.
Kram

Ama de casa sa...

Skönt att du är ledig nu så du kan vila upp dig ordentligt!
Kram

Anonym sa...

Förstår inte hur du orkar med allt du gör.
Blir alldeles uttröttad efter jag läst din blogg ibland.
Gå inte i väggen, kära vän! Trevlig veckända.
Ruth i Virginia