måndag 15 november 2021

Gran Canaria dag 9

Vaknade upp till ännu en fin dag…


Ja, ni får stå ut med flera bilder från min joggingrunda i Puerto Rico…


Lite hisnande att titta neråt.

Varmt och skönt i solen, runt +23 grader.
Skönt med ett litet jacuzzibad mot kvällningen. 

Att få tag i en hyrbil verkar omöjligt, har tagit hjälp av Ving också, men alla bilar är upptagna, det som inte brukar vara något problem att få tag på här . Ikväll tog vi en taxi till Meloneras…
 

…och Faro de Maspalomas, så fin! 
Ikväll blev det indiskt, så gott! 
Min man har vid många tillfällen gått förbi denna butik, ikväll gjorde han slag i saken och gick in i den! 
…och visst blev det något köpt! 
Fina kvällsbilder vid fyren… 

7 kommentarer:

Znogge sa...

Mycket bättre än så kan man väl knappast ha det. Synd att det inte går att få tag på en hyrbil men taxi finns i alla fall. Kul med lite shopping för något köper jag gärna med mig.

Kram och ha ännu en njutbar dag!

Ama de casa sa...

Ni fortsätter att ha det hur bra som helst - härligt! Lite trist med bristen på hyrbilar bara. Fast hyrbilspengarna kan man ju lägga på shopping istället då ;-)

Kram

Ditte sa...

Är så tacksam för vackra bilder från din joggingtur och även från terrassen och från annat ni gör. Förstår att ni har det superbra. Kul med en tur till Meloneras och lite inköp blev det ju också för maken.
Önskar er en fin tisdag och ha det allra bäst.
kram

BP sa...

Vilken läcker färg du har fått! Och det fina vädret håller i sig. Perfekt. Konstigt att det inte finns hyrbilar att få tag i. Det är ungefär som här, fast här finns det inga taxibilar. Gissa att åda är pandemirelaterade.
Elisabet bor bara några hundra meter från fyren. Älskar Lacoste, undrar om din man köpte en av deras läckra polotröjor. Fortsätt och njut av solen och värmen!

Annika sa...

Vad härligt att ni är där i två veckor!
DÅ kan ni ju faktiskt slappna av på ett helt annat sätt än om det bara vore en vecka.
Spå fina bilder!
Älskar fyrar!!!!
MEN vad astrist att det inte finns hyrbilar!! Urtrist. Fattar att ni saknar att inte kunna åka runt som ni vill.
Kramar och fortsätt att ha det bra!!

Jossus Travelpics sa...

Vad härligt ni ser ut att ha det. Vi hade också problem att få tag i hyrbilar på Madeira. Har väl gått så dåligt ekonomiskt när turisterna minskat under corona att dom fått sälja av en del bilar.

Paula Merio sa...

Köpte han den läckra hoodien i skyltfönstret? Har ni fått veta varför det är ont om hyrbilar? Det var ju en besvikelse, det ger ju sådan frihet att kunna ta bilen på små utflykter, tur då att taxina rullade. Du smörjer väl in dig efter sol och jacuzzibaden? Något jag aldrig gjort i hela mitt liv...ja ansiktet har väl fått lite creme ibland men kroppen sällan eller aldrig...
Ett sorgligt kapitel, men så solar jag inte heller.
Kram