onsdag 10 november 2021

Gran Canaria dag 4

Vi fortsätter att njuta av vår semester. Idag skulle det bli halvklart väder enligt väderappen, men vaknade till en ganska blå himmel.
Jag gav mig ut i morse på en jogging/powerwalk. Här fick jag inte jogga vidare, för de höll på att fixa till palmerna, så jag fick byta sida. 
Kan inte låta bli att stanna upp och ta lite foton …
 
Havet…dvs Atlanten…
Playan…
På min väg tillbaka till hotellet som syns längst bort i bild…
Dessa berg i bakgrunden ser fantastiska ut.
En svettig susjos i hissen,  en dusch och sen dags för frukost.
Börjat läsa Edwardsons senaste bok på Ipaden. Såklart blev det ett bad i jacuzzin på eftermiddagen, och se, de har varit hit idag och lagat den, så nu fick jag bubblor i badet också! ( ingen bild dock på bubblorna och mej i badet)
En tur ner till centrum för middag ikväll, ikväll svängde vi till med capresen och tog en med avokado;-D. Åt en god tortellini  med svamp till varmrätt, dock gjorde den inte sig så bra på bild. Avslutade kvällen på favoritbaren Caktus…
…sen var det dags för alla dessa trappsteg upp till hotellet, jag ska räkna dem och återkommer med hur många det är! Ännu en skön dag är tillända. I morgon ska det visst bli molnigt hela dagen, kan det verkligen stämma? Vi får väl se!

7 kommentarer:

Znogge sa...

Ännu en skön dag med sol och värme och en härlig kväll. Trapporna upp till hotellet blir ett rejält motionspass det med för den otränade men nu hör du ju inte till den gruppen!

Kram och njut av torsdagen som jag hoppas bjuder på lite sol.

Ama de casa sa...

Ännu en härlig dag! Förstår att du tar hissen upp sista biten efter alla dom där trappstegen. Lite dåligt att dom inte har ordnat till en rulltrappa kan jag tycka ;-)

Prognoserna brukar inte stämma så bra när dom visar att det ska bli molnigt, så jag håller tummarna för att ni får sol även idag!
Kram

Anki sa...

En härlig och njutbar dag! Oj ... bara trappan är ju ett rejält träningspass!
Ha nu en finfin torsdag!
Kram

Ditte sa...

Läser, tittar på de vackra bilderna och förflyttar mig hit i tankarna. Ler igenkännande när jag ser stranden.
Kanske dags även för oss med en tur hit. Vid tillfälle. Just nu är det inte riktigt så.
Många trappor men det blir ju extra motion. Kul om du räknar dem.
Fin avslutning på en fin dag.
Härligt att bubblorna nu finns i jacuzzin.
Ha det fortsatt bra.
Kram

BP sa...

Härliga bilder från ett soligt Puerto Rico. Älskar dina tights och det lila hårbandet:-)
Å du/ni har då inga problem med "matsmältningen" eller eventuell viktuppgång. Den extra motionen upp för trapporna varje kväll ser nog till att du/ni får några nya muskler på köpet;-)

Geddfish ♥ sa...

Senaste gången jag var i Puerto Rico var med dotter Sarah. Visst travade vi i dessa trappor och inte nog med dem, vi gick ju till nästa by också. Jösses, vad vi gick, inget pix i värmen, gick så lätt så.
Tusen tack för bilderna, de värmde. Kram!

Paula Merio sa...

Haha, får du panik över en eventuell molnig dag, själv hade jag tyckt att det var skönt som omväxling, hihi/Läser vidare, du har varit flitig att blogga!