fredag 8 januari 2016

Aretha Franklin still in action!

Fredag och dags för nattjobb igen. Ni ska få njuta av 73-åriga Aretha Franklin som här sjunger "You make me feel like a natural woman" på Kennedy Center Honor (den ljusa kvinnan är i publiken är Carole King som skrivit låten och är en av de fem som i början av december fick pris för sitt "livstidbidrag" till den Amerikanska kulturen.)  Se och njut...och ha en skön helg!

8 kommentarer:

BP sa...

Det uppträdande såg jag på tv faktiskt. Även Obama med fru var där. Å kan du tänka dig att världens mäktigaste man faktiskt grät när Aretha framförde låten. Tyckte det var så härligt mänskligt faktiskt. Jag "nöjde mig med" att få gåshud över hela kroppen. Aretha Franklin är fantastisk!

BP sa...

Borde ha tittat på ditt klipp först innan jag kommenterade. Hon sjungit fler låtar, för Obama gråter inte just till den låten;-)

Comsi comsa sa...Fantastiskt!
Hoppas du får en givande jobbnatt....

Kram ♥

fialia sa...

Hon e bara så bra och Carol King, vilka minnen.........
Nu har jag gjort mina "hästpass" över storhelgerna o är ledig hela denna helgen. Ikväll blir det färska räkor o vitt.
ha de Fia

Ama de casa sa...

Hon har verkligen en fantastisk pipa! :-)

Ama de casa sa...

sv: Jodå, det är Anders som förser mig med bilder från sin morgonpromenad. Tur för mig - annars skulle jag aldrig få se soluppgången... :-)

Ditte sa...

Nostalgi för mig! Oj, vad jag på 60 talet dansade till Aretha Franklin, var ofta då på "Alexandra´s" på Strand Hotell. Aretha Franklin är så bra, lyssnar gärna till henne även idag. Vilken röst!
Även Carol King är en favorit.
Här handlar det inte om några "dagsländor" i branschen...
Tack för låten! Jag lyssnade och njöt.

znogge sa...

Hennes låt "Respect" har jag som ringsignal så det är en fröjd när det ringer :D