fredag 6 april 2018

Fredagsmys och jobbnatt...

Idag var det dags för en ny date. Bjöd en gammal kompis på lunch som jag lovade för två (!) år sedan, tiden går fort! Vi brukar ses på operation ibland på nätterna där hon jobbar, men inte nu längre, nu har hon gått till skolans värld.  Det blev ett besök på MoS och restaurang BIM. Jag åt en supergod kycklingfilé med fetaost och dressing.

Svårt att få med allt vatten, men visst syns vattensprutet över gången?

..och här syns fontänen i rosa. Inne på MoS var det varmt och skönt, ute mer kyligt och blåsigt, även lite regn kom idag, men jag tror ändå jag tar cykeln till jobbet i kväll...

4 kommentarer:

BP sa...

Otroligt läckra bilder från MoS!!! Gallerian är oerhört vacker med sina coola utsmyckningar. Å visst syns vattensprutet. Läckert!
Det ska ju bli klarare och varmare imorgon. Här var det klarblå himmel för bara några timmar sedan. Lite sent, men bättre än aldrig...
Önskar dig en lugn och fin natt!

Klimakteriehäxan sa...

Wow, har aldrig sett den där vattengrejen, jag älskar sånt! Måste leta upp den nästa gång. I Heron City har de en fontän som man kan "styra" genom att trycka på knappar. Fast för att komma åt dom får man slå ner en massa barn ............ så det blir inte så mycket tryckt på de där knapparna.
Din lunchtallrik såg väldigt god ut förresten.

Ama de casa sa...

Vilken läcker fontän! Jag ser vattensprutet där ovanför klart och tydligt (efter att du påpekade att det fanns där ;-) ).

Hoppas natten har varit lugn!

JaanaM. sa...

Härligt med en date med vännen.

Vattnet är ju så snyggt där på MoS, faktiskt häftigare på riktigt. :)