lördag 28 april 2018

Lördagsledig

Sannas fotoutmaning har denna vecka ordet "minne", så på instagram la jag ut dessa minnen från förra veckan, vilken resa vi gjorde,och så mycket vi hann med! Älskar New York!

Jodå, maken hittade ett Lidl och köpte denna fetaostfyllda rulle som vi bjöd våra vänner på innan middagen! Det regnade ute, men har man inglasad balkong kan man i alla fall sitta ute! 

Men middagen åt vi inomhus. Som vanligt blev klockan väldigt mycket innan schlagerväninnan och hennes man tog en taxi hem till Telefonplan. Lite prat om Lissabon blev det, och just igår fick vi veta att 100 personer från svenska melloklubben fått köpa pass till Euro Fan Café, där vi är två av dem! Hurra, men så tråkigt för alla andra som har sökt! Totalt 3000 sökande från hela Europa, och bara hälften har fått pass....

2 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till passen till Euro Fan Café. Vilken lycka för er två:-) Ser redan nu framemot bilder från ert ESC-äventyr i Lissabon. Å det trots att jag inte är en ESC fan;-)

ÅS. Perfekt färg på tallrikarna och servetterna. Helt i min smak:-) DS.

Ditte sa...

Vad roligt att ni var bland de lyckliga som fick era pass. Grattis! Ser fram emot era rapporter från Lissabon.
Jättefint collage från N.Y. en stad som jag också tyckt mycket om. Härliga minnen för er. Har liksom inte varit där senab år 2000 så mycket har nog hänt. Bodde ju där ett år 1978-1979 och det var ett fantastiskt år på alla sätt.

Mysigt med inglasad balkong för det ger ju möjlighet att sitta ute även om det regnar och är lite kyligt.
Kul med middag och att planera er resa.
Kram!