onsdag 18 april 2018

NYC dag 2

Lite si och så med sovandet för mig den första natten i NYC, men fick sova på förmiddagen, sen var jag laddad för  att möta staden! Vi planerade att åka till Chelsea Market där vi aldrig varit, och det blev en upplevelse, en häftig marknad med massor av matställen och butiker. Vi var nära High Line, så det blev en promenad där i solens sken, men varmt är det inte. Sen hamnade vi på Times square och ställde oss i kön till billiga Broadway- biljetter ikväll, och döm om min förvåning när vi fick 40% billigare biljetter till kvällens föreställning av Jersey Boys! Gillade den musikalen väldigt mycket i Stockholm, så hoppas den är lika bra här i NYC, vete sjutton om vi fått några bra platser?! 
Vitsippor!
6 kommentarer:

BP sa...

Du och din man är helt härliga!!! Ni har fortfarande så himla roligt efter så många år tillsammans. Ni är lik oss faktiskt, fast min man vill aldrig vara med på bild;-)

Jersey Boys har jag inte den blekaste vem de är, men jag hoppas att ni gillar förställningen.

Dina bilder från NY är absolut inte de jag hade förväntat mig måste jag säga. Himla kul att se ett "annat NY än det vanliga, även om jag hoppas på lite mera skyskrapan framöver.

PS. Har aldrig sett di klädd i svart... och det i NY;-) DS.

Geddfish ♥ sa...

En härlig kompott av bilder och man ser att våren kommit ordentligt.
Ha det fortsatt njutbart! Kram!

znogge sa...

Vilken bra och härlig dag. Grattis till platserna. Även om de inte skulle vara helt perfekta så blir det säkert en trevlig upplevelse.

Kram och god torsdag!

Ami sa...

Så härligt! Och grattis till biljetterna :)
Kram

Taina sa...

Ni har i alla fall inte haft regn, även om de nu lovat det för idag, tyvärr.
Angående biljetter, så har det hänt att jag väntat typ en timme före föreställningar och då säljs de jättebilligt vid dörren. Ja, inte Hamilton förstås. Det kommer att dröja innan man får tag i rabatterade biljetter dit.
Om ni inte varit till Madame Tussaud, så kan jag rekommendera det. Kul!

Blir det någon shopping? Bloomingdale's Outlet Upper West Side Outlet kan ju vara något och det ligger ju bra till.

Ha fortsatt kul!

Ditte sa...

Vilken händelserik dag! Och man hinner med mycket med lite planering. Och visst är N.Y. en läcker stad. Kul med biljetterna till Jersey Boys och även om det inte nu skulle bli tippenplatser är det ändå roligt att insupa atmosfären på Broadway. Du vet ju handlingen...
Önskar er en fin kväll!
Kram!