tisdag 3 april 2018

Påskmiddagsminne

I brist på bilder får det bli denna fina bild från påskafton som killarnas kusin tog hemma hos svägerskan.
Natten på jobbet blev mycket olikt helvetesnatten i torsdags, såklart ska vi skriva avvikelser för denna natt, den kan inte  få gå obemärkt förbi, vi måste visa och berätta när det inte är säkert att jobba för både personal och patienter,
Idag har jag sovit gott till nästan kl 16. Lite kallt var det att cykla hem i morse i -5 grader i lång täckjacka så var det lite kämpigt, varm blev jag! Nu har maken kommit hem från sitt jobb, så jag kan ta bilen i natt! Tjing!

3 kommentarer:

BP sa...

Vilken helt underbart färgglad bild! Älskar de blandade tavlorna på väggen. Hela samlingen är ett konstverk i sig självt. Läckert!
Bra att den gångna natten var betydligt bättre än den förra veckan. Om jag vore dig/er skulle jag "go public" typ Stockholmsnyheter på tv och/eller Aftonbladet. En sådan hemsk natt får verkligen inte gå obemärkt förbi. Å om man "skriker högt" i rätt media brukar det ju faktiskt leda till förändringar, åtminstone ibland.

Ama de casa sa...

Vilken härlig dukning och läckert med tavelväggen bakom :-)

Skönt att natten var betydligt lugnare, och jag håller med BP - gå ut med läget i pressen!

Hoppas att även denna natt har varit bra.
Kram

Ditte sa...

Visst är det fint med vackra dukningar!Och man blir så glad av både dukningen och färgerna.
Skönt att det blev en lugnare natt men visst är det bra att berätta vad som sker. Och hoppa säven att ansvariga får kännedom om det.
Och framförallt gör något åt det.

Kallt med cyklingen men det blev ju ett extra träningspass. Dock skönt med bilen i kväll.
Kram och jag önskar dig en lugn natt. Ja, förhållandevis alltså.