måndag 16 april 2018

Måndagsaktiviteter

Nio veckor går fort, och håret växer, liksom utväxten. Idag dags för nya slingor och klippning hos bästa Lotta i Kungsängen. Sen hem och byta om till Friskis-kläderna och iväg till Stinsen för att köra ett jympapass.

Vidare hem för dusch och mat, sen till jobbet, men inte för att jobba, nej överraskade en kollega som gör sin sista natt i natt innan pensionärslivet börjar. Vi var några stycken som kom in extra för att säga hejdå, hon blev så glad. Nu är jag hemma igen och packar febrilt min resväska , i morgon är det dags för en lång resa till den stora staden i väst med maken!

6 kommentarer:

BP sa...

Hello snygging:-) Utväxt eller inte, du är så himla snygg ändå:-)
Så himla kul att du och dina kollegor överraskade den kommande pensionären, som ser betydligt yngre ut än 65 måste jag säga. Det är kanske nåt med barnmorskor som håller sig unga genom att hjälpa barn till världen;-)

Önskar er en toppen resa till New York. Å då du och maken är vana vid att jobba skift lär ni nog knappast drabbas av jetlag heller;)

Ser mycket framemot dina inlägg från The Big Apple:-)

Svar: Eloge att varken du eller din man håller på AIK heller!!! Djurgården kan jag som sagt köpa, då många av mina kompisar är DIFare. Men jag håller på Hammarby som vann med hela 4-0 mot BP ikväll. Laget leder tabellen och det har nog inte hänt sedan 2001 då Hammarby blev svenska mästare;-)

Steve sa...

Full rulle även på måndagar ser jag.

Det är många känslor som bubblar när det är dags att säga Hej då! till arbetslivet och arbetskamrater. Extra roligt att uppmärksammas av arbetskamraterna kan jag tro.

Trevlig resa!

dianasdrömmar sa...

Hoppas du får en underbar resa:) kram

Ditte sa...

Full fart och sen en spurt på det. TRor det var väldigt uppskattat att du kom in för att säga "hej då" till din kollega. För även om det är skönt att gå in i en ny fas i livet så blir dte ofta tomt.
Vad roligt med er resa! Önskar er en fantastisk resa till en fantastisk stad.
Stor kram och revlig resa.

Ami sa...

Förstår att din kollega blev glad över att du kom för att säga hej då....
Önskar er en riktigt trevlig resa!
Kram

znogge sa...

Åh, så härligt med en långresa till landet i väst. Hoppas ni får det riktigt bra :D Vi får vänta drygt två månader innan det bär av söderöver men tiden går snabbt.

God tisdagsförmiddag!