söndag 22 april 2018

NYC dag 6 Central Park & Skyltsöndag

 Idag var det dags att prova på en amerikansk frukost , nere på hörnet där vi bor så ligger det en ”Diner”, där vi ätit en gång förut när pojkarna var med, alltså 2003! Mätta blev vi och ja, kaffet är blaskigt, men som tur är finns det en nespressomaskin i lägenheten. Denna soliga och varma dag promenerade vi till Central Park, efter att först ha shoppat lite på T.J Maxx. Skyltsöndag idag också, i BP:s regi, jag fick med några skyltar färska från idag! I Central Park var det massa aktiviteter och mycket folk, men det är en stor park, så alla får plats. Äntligen fick jag se Båthuset där , och med lite tur fick vi ett bord där vi kunde vila våra fötter en stund, titta på folk och le åt de som hyrt roddbåt och rodde baklänges. Vi hittade också till sist Strawberry Fields. Vi gick där i timmar, det finns enormt många parkbänkar, så man kunde sätta sig ner och vila i solen när man behövde. Sen tog vi tunnelbanan till 59:nde gatan, och när vi kom upp där så kände vi igen oss från när vi var där med våra kompisar 2012, och mindes en bar i närheten, kissnödiga somvi var letade vi oss fram och baren låg kvar! Det blev ett pitstop där och lite mat i magen innan vi begav oss hemåt igen. Ännu en dag i denna enorma stad är till ända...9 timmar har vi varit ute idag. Trötta och glada är vi, vill inte åka hem redan i morgon!!
3 kommentarer:

znogge sa...

Ännu en härlig dag och underbara bilder! Jag förstår mer än väl att ni inte vill åka hem men en vecka går ju så fort. Ni får göra ett återbesök vid senare tillfälle.

Kram och god måndag!

BP sa...

Ytterligare ett helt fantastiskt inlägg från NY. Suveränt att du tänkte på Skyltsöndag och la upp perfekta skyltar inklusive Corona, som är min favo öl under sommaren. Å vilka skyskrapor - igen. Kan aldrig se mig mätt på dessa "skönheter".
Underbart är kort. Å tiden går fort när man har roligt, och det har ni verkligen haft.
Tusen tack för en toppen Skyltsöndag. Stort tack för att du tänkte på temat även i NY:-)

Ditte sa...

Tack för både härliga skyltar, fina foton och själva inlägget från N.Y. Central Park känne rjag väl till och har varit här och sett/ hört Diana Ross och The Supremes och Simon & Garfunkle . Fina minnen. Minns också Strawbeyry Fields. Har testa att rida i C.P och det var också en upplevelse.
Så mycket ni hann se och uppleva denna dag.