torsdag 26 april 2018

Torsdag och mera NYC bilder...

Lite mer bilder från vår fantastiska resa till New York! Här är vi på väg in i Central Park, på höger sida syns Plaza Hotel.

En underbar vårdagSjälvupptagna New York ladies!

Är detta Dakota building?

Eller detta?

Vid en rondell...och nästan inte en bil i sikte!

En sådär god cesarsallad...maken åt hamburgare för det mesta.
Första natten på jobbet var rörig när vi kom, jag satt i telefonen och det ringde en hel del. Framåt 03-tiden lugnade det ner sig, och det var skönt! Vi kunde ta emot alla som ville komma in, det kändes bra. Nu måste jag skynda till jobbet igen...

4 kommentarer:

znogge sa...

Vilka härliga bilder från er resa och jag känner verkligen att jag skulle vilja åka dit! Om det är huset som Lennon bodde i vilket jag tror så är det huset på den undre bilden för jag känner igen det från olika reportage.

Kram och god natt för i dag!

BP sa...

Tusen tack för ytterligare en helt underbar bildkavalkad från NY. Blå himmel, körsbärsblomning och kortärmad, ja det är våren det:-)
Bra iaf att det lugnade ned sig efter "mitt i natten". Hoppas att det gör det även den här natten. Ja alltså, det kanske blir inte ens rörigt i början. Önska kan man ju alltid;-)

Steve sa...

Tack för den bildkavalkaden. Minsann fick jag inte lite New York-feeling fastän jag aldrig varit där.

Ditte sa...

Härligt med bilderna från N.Y. och mycket känner jag igen och det är sig likt. Minna att vi åt brunch på Plaza hotell en söndag (extrapris)
The Dakota är andra bilden som jag minns den.
Vilken toppenvecka ni hade!
Men en omställning och komma hem och jobba. Fint att alla denna natt fick plats i "härbret".
Kram!